Murat yolun sonu Oktay Usta ya çıkıyor sanırımBen farları söktürüp hem angel, hem de siyah zemin yaptırayım diyorum
Murat yolun sonu Oktay Usta ya çıkıyor sanırımBen farları söktürüp hem angel, hem de siyah zemin yaptırayım diyorum
Aydınlatma da sıkıntı yoksa angel ve led yaptırabilirsin hemde fazla masraf yapmamış olursun
Murat yolun sonu Oktay Usta ya çıkıyor sanırım
Mazda 6 GG (2002-08) 2.3 Sport Komple Far Değişim Hikayesi
Konu içerisindeki mesajlar sadeleştirilerek daha anlaşılabilir konu haline getirildi, kilitlendi ve sabitlendi.
Elde fotoğraf olursa buraya ekleme yapılabilir, diğer konuya da taşırım artık. Bu kadar güzel bir konu sade olarak kalsın istedim...
cok guzel gorunuyor masallah..gunduz ledi olan kisim yanmiyorken sanki yukari kadar cikiyor gibi ama azicik kivrilmisHava biraz kararmaya başlayınca Angeller belli oluyor Ekli dosyayı görüntüle 11125
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benimkilerde ayni boyle ici bos hicbirsey yok ne amacla yapmislar anlamadim kablosunu bile cekmisler ama sadece mercegi var icine takacak birsey yok!Eski farın sis yuvasının resmini paylaşıyorum sizin sis farı yuvası nasıl ?Ekli dosyayı görüntüle 11105
Angellar gündüz hiç belli olmuyor mu?
Çok az belli oluyor @Murat
Hava biraz kararmaya başlayınca Angeller belli oluyor Ekli dosyayı görüntüle 11125
Biriniz avatarı değiştirsin fotoğrafa gözüm takılıyor ve karıştırıyorum...
Süper olmus özer allah kaza bela vermesin bi daha kine arkalarında led yaptınmı tam olur iyi günlerde kullanHava biraz kararmaya başlayınca Angeller belli oluyor Ekli dosyayı görüntüle 11125
Sağol Ahmet arkalar aklımda kur yüksek olduğu için biraz bekleyeceğim Tahmini Teslimat ZamanıSüper olmus özer allah kaza bela vermesin bi daha kine arkalarında led yaptınmı tam olur iyi günlerde kullan
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi