Genel olarak, 1.8'lerde lpg problemi yazılıp çiziliyor, 1,5'lerde bu sorun dikkatimi çekmedi. Forumda çözüm konumuz mevcut, ayrıca işinin ehli ustalar da çözüme kavuşturur diye tahmin ediyorum.1.5 lerde lpg uyumsuzluğu yazılmış var mi öyle bir durum
1.5'lerin uyum sorunu 1.8'den daha zor diye biliyorum, nazlı biraz iyi bir ustalıktan geçiyor tâbi, çözülemeyecek bir şey yok.Genel olarak, 1.8'lerde lpg problemi yazılıp çiziliyor, 1,5'lerde bu sorun dikkatimi çekmedi. Forumda çözüm konumuz mevcut, ayrıca işinin ehli ustalar da çözüme kavuşturur diye tahmin ediyorum.
Her şartta bu kıyaslamada her zaman 1.8 tavsiye edilir.Aklımdaki soruyu sorabileceğim en yakın bu konuyu bulduğum için buradan soruyorum abiler...
Öncelikle hayırlı akşamlar.
323, 1.8 dohc motorlarda iki farklı beygir gücü görünüyor, birisi 114 hp, diğeri 131 hp.
Bu fark neden kaynaklıdır, hangi motorun kaç hp olduğunu nasıl anlayabiliriz?
Bir de bunun yanında 1.5 veya 1.8 motor bir 323 almak için araştırmalara başladım, 1.8 daha nadir bir araç ama kalkışı ve ara hızlanmaları biraz iyi olan bi araç istediğim için 1.8 bakıyorum, öneriniz ne olur, satılık varsa konuşmak da isterim.
Teşekkürler.
Mazda 323 1.8 de iki farklı beygir yok hepsi 115bg.Aklımdaki soruyu sorabileceğim en yakın bu konuyu bulduğum için buradan soruyorum abiler...
Öncelikle hayırlı akşamlar.
323, 1.8 dohc motorlarda iki farklı beygir gücü görünüyor, birisi 114 hp, diğeri 131 hp.
Bu fark neden kaynaklıdır, hangi motorun kaç hp olduğunu nasıl anlayabiliriz?
Bir de bunun yanında 1.5 veya 1.8 motor bir 323 almak için araştırmalara başladım, 1.8 daha nadir bir araç ama kalkışı ve ara hızlanmaları biraz iyi olan bi araç istediğim için 1.8 bakıyorum, öneriniz ne olur, satılık varsa konuşmak da isterim.
Teşekkürler.