Devirsiz kullanmayasın hocam, dikkat et.Düşük ama arabayı 1.2 Palio gibi kullanıyorum az yaksın diye Gerçi iyi oluyor sakin kullanmayı tetikliyor.
Devirsiz kullanmayasın hocam, dikkat et.Düşük ama arabayı 1.2 Palio gibi kullanıyorum az yaksın diye Gerçi iyi oluyor sakin kullanmayı tetikliyor.
Yok abi tasarruf edeceğim diye kuzuyu sisteme kurban edemem.Devirsiz kullanmayasın hocam, dikkat et.
Çok sakin kullanım kurum yapıyor abi zaman zaman motor sıcakken kesiciye sokarsan temizlenir. Fp motor her türlü kullanımı kaldırıyorDüşük ama arabayı 1.2 Palio gibi kullanıyorum az yaksın diye Gerçi iyi oluyor sakin kullanmayı tetikliyor.
Kesici bizim işimiz @Oğuzhan . İki gün önce trafikte yan şeritte anlamsız hareketlerle dikkatimizi celbeden bir Auris'i 5.51 benzin litre fiyatına rağmen kesmek zorunda kaldık.Çok sakin kullanım kurum yapıyor abi zaman zaman motor sıcakken kesiciye sokarsan temizlenir. Fp motor her türlü kullanımı kaldırıyor
(Dip not ; Trafik lambalarını gördügü halde dibine kadar dip gaz gidip son 10 metrede durmaya çalışanlar görüyorum bence bu yanlış. Kırmızı yandıgını görüyorsan gazdan ayağını çekerek yakıt tasarrufuna katkı ve balata ömrünü uzatmaya etki sağlanır.)
Mazda'nın bu 1.8 motoru müthiş bir şeyEmaneti Bursa'ya getirdiğimizden beri tamamı şehiriçi kullanım bilgilerimiz.
Ortalama tüketim 8,29 litre ve 45 kuruşa denk geliyor. Bu arada tüketim genelde yol bilgisayarının biraz üzerinde çıkıyor. Yol bilgisayarındaki anlık tüketim verisini aktif olarak kullanıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 27147
Bl bk otomatıkler 1 de 60, 2 de 120 vuruyor Cok yakıyor keratalarYok abi tasarruf edeceğim diye kuzuyu sisteme kurban edemem.
Yalnız kılavuzda şöyle bir ibare var. Hangi motor için olduğu yazmıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 24566
Uygun başlık var adaş, taşıdım ben.BJ kasa 1.8
ilk depo 24,5 litre 190 km yol aynı pompadan 25,5 litre yakıt aldı
kullanım yeri bornova evka 3 evka 4 adliye üçgeninde sabah akşam trafiğinde bol dur kalklı kısa mesafe kullanım
sakin kullanırım ama acemilik olduğundan biraz devirli kaldırıyorum arabaya o kadar
BJ kasanın yakıt konusu yok o yüzden buraya yazdım
fazla yakıyoruz boğaz kelebeği temizlenmesi lazımmış bu etki eder mi ?
Oğuzhan ilgili linklerle yönlendirme yapmış o sayfada, açılan sayfa bu:Mazda 323 Yakıt Tüketimi şurdaki BJ linkine tıklandığında sayfa hata veriyor sorun bende mi ?
Sorun sizde değil, forum alt yapısı değiştiğinde, linkler eski alt yapı linkleri olduğu için hata veriyor(du) Düzenleme Yapıldı...Mazda 323 Yakıt Tüketimi şurdaki BJ linkine tıklandığında sayfa hata veriyor sorun bende mi ?