Evet lpg yok bende. 150 binde araç.Benzin mi oğuzhan
Evet lpg yok bende. 150 binde araç.
İllaki önce garajın haberi olur Allah hepimize ağız tadıyla binmek nasip etsin.Allah kaza bela vermesin çok güzel maşaAllah. Satarsan haberimiz olur demi
İllaki önce garajın haberi olur Allah hepimize ağız tadıyla binmek nasip etsin.
İlk vites küçülttüğünde çıkan sesi duysaydın şimdi uçacak derdin bende onu bekledim ama öyle olmadı. Demek herşey görüntü değilmiş Gonzalesinde hakkı var 5 bin devir sonrası 200 km hıza 100km hıza ulaşır gibi hızlı ulaşıyor. Geçemesemde taciz ederim diye düşünmüştümYakıt sarfiyatın harika Oğuzhan yalnız bwm nin ciğerleri bitikmiş demek. Kardeşimde 5.28 vardı 8 saniyenin altında 100 e çıkardı. 2800 cc 200'e yakın beygiri olması lazım
Tankın kapasitesine göre değil de aldığınız fişin üzerinde yazan Lpg lt toplamını soylediginizi baz alarak ortalama 100 km 8 lt Lpg yapar, gayet güzelToplam km 752 km. Toplam 60 lt LPG ( Aldığım arkadaş 42 lt tank dedi fakat 30 lt alıyor tank sıfırdan).
Benzine tamamen geçmeli miyim acaba maşallah.Hafta sonu 440 km Aydın-Eşme-Denizli-Aydın arası yolculuk yaptım. ortalama tüketim 6.4 Lt. 150 TL ile 440 km yapmışız. 4 kişi klima açık. Artan yakıt fiyatlarına rağmen alışılmışa meydan okumaya devam ediyoruz
Bu tamamen senin kullanımına bağlı. Çok km yapmıyorsan benzinde kafa rahat oluyor. Mevcut takılı lpg kitin olduğu için geçmen mantıklı değil. Ben aldığımda lpg olsaydı o şekilde kullanırdım.Benzine tamamen geçmeli miyim acaba maşallah.
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şehir içi tüketimin benden düşük abi maşallahArkadaşlar yakıt fiyatlarındaki son güncellemelerden sonra (zam değil, bazılarımız ısrarla karıştırıyor) yakıt tüketimimiz, tamamı Bursa şehiriçi olmak üzere aşağıdaki gibidir. Aracımız benzinlidir.
Ekli dosyayı görüntüle 24562
Tabiki bu güncellik her an değişebilir. Yağmur ormanlarındaki tropikal kurbağaların sayısının azalmasına paralel olarak (kesinlikle ülkemizle ilgisi yok, böyle bir algı oluşmasın) benzin fiyatlarının, vücudumuzdaki Adem elması adıyla tanınan bölgeye aparkat vururcasına hain ve sinsi derecesindeki hareketliliği, yukarıdaki tabloyu her an güncelleyebilir ( çok hoş bir kelime).
Mektubuma son verirkene, bu tasarruflu sürüş tekniklerinde gün aşırı güncellemeler sayesinde bizi gelişmeye teşvik eden, cesaretlendiren düşünceli insanlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Sıradaki mehter sevip de benzin fiyatları yüzünden kavuşamayan araç ve sahiplerine gelsin.
Düşük ama arabayı 1.2 Palio gibi kullanıyorum az yaksın diye Gerçi iyi oluyor sakin kullanmayı tetikliyor.Şehir içi tüketimin benden düşük abi maşallah