- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Bide şu bahsetme zımbırtısnı kullanabilsen kado Arkadan ben düzeltiyorum. [member=66]Adem Usta[/member] yazarken aşağıya doğru liste çıkıyor oradan seçmen lazımYag konusunda marka sikintisi ceken su marka bu marka diyen coktur diye dusunuyorum aramizda en tecrubeli olarak [member=66]Adem Usta[/member] nin tecrubelerini bu konuda paylasmasini rica ediyorum kalinlik degerleri cogumuz biliyoruz ama hangi markayi onerir?
Bu yağın 626'larda kullanılması hakkında ne düşünürsünüz?Bizim araçlar için 10-30 yağ önerisi. Ben kendi aracımda yakın zamanda kullanacağım.
http://www.n11.com/japonyanin-1-numarasi-eneos-premium-plus-10w30-4-lt-motor-yagi-P25673556
Senin aracının motoru ile bizim 1.8 lerin alt yapısı zaten aynı. Senin motorun içinde önerilen yağlar 5-30 ve 10-30. Lpg varsa farklı bir tercih yapılabilir orası ayrı. Ama ben önerileni kullanmaktan yanayım.Bu yağın 626'larda kullanılması hakkında ne düşünürsünüz?
Ben 10-40 koydum, şuan 2500'deyim, zaten 5000'de değiştircem Oğuzhan. Motor sıhati için faydalı ise bende alayım o zaman bu 10-30 yağdan...Senin aracının motoru ile bizim 1.8 lerin alt yapısı zaten aynı. Senin motorun içinde önerilen yağlar 5-30 ve 10-30. Lpg varsa farklı bir tercih yapılabilir orası ayrı. Ama ben önerileni kullanmaktan yanayım.
Sonuçta lpg de olsa motorun 90-100 derece geldiğinde yağın kalınlığı 30 olması gerekiyor. Bu şekilde yağlama yapabiliyor ve yağ filmi kopmuyor diye düşünüyorum. Lpg yağın ömrünü kısaltabilir bu şekilde bir etkisi olabilir. Sende 10 binde değiştirmezsin 5 binde değiştirirsin
Öyle bir şey olsun olumsuz yorumu çakarım affetmemyakup' Alıntı:Adamları aradım sordum ellerinde varmı diye? Yeni üretim tarihlisi varmış 55 TL'ye satılan yağların SK tarihleri geçmiş diye ucuza vermişler
Aracımızın modeli ile ilgili olan başlık altına yazmaya özen gösterelim. Mesaj taşındı.Abiler 2 hafta kadar önce aracımı yeni aldığım için yağ değişimi yaptık. Yağ değişiminde motorda 2 lt. Kadar yağ kalmıştı. İşkillendim çok iyi bi yağ koydurmadım po 10 40 koyduk. Şimdi yağa baktım low derecesinde. Sıkıntı büyük. En fazla 400 km kullandım aracı. Ne etsem bilemedim. Bi detay daha yağ çubuğunun başı yani kulpu kırık çubukta kısa gibi duruyor, çubuk mu uydurma kaçak mı var anlamadım gitti.
Servis, çıkmacılar, yurtdışı bu seçeneklere sırayla bak derim hangisi işine gelirse. Normalde yağ çubuğu bozulan kırılan bir şey değil ama nasıl becermişler anlamış değilim.Tabi ki, yağ konusu olunca yazdım kardeşim çubuğu bulabilir miyim acaba nette bulamadım çünkü?