Maalesef istanbul disindayim. Yakinlarda olsam zaten Adem abiye birakirdim araci.Araba nerede ümraniyeye yakınmısınız
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslinda konu basligi icerigi pek yansitmiyor.Bu hararet işi bi defa baş gösterdimi daha ayar tutmuyo araba. İnşallah çözersin...
Radyatöre veya Lpg sistemine hiç ilaveten bir şeyler katıldı mı?Ve noktayi koyabiliriz artik
Bugun yaklasik 300 km yol yaptim. Sabuncu beli de dahil basabildigim kadar bastim, araci zorlamak icin bir alt vitesle gittim,geldim. Klima 3.kademede acikti. Işiklarda kalkis yaparken 6000 devirlere dayadim. S.içi trafikte de kaldim.
Ne zaman bosa alsam, debriyaja bassam rolanti 800 civarina dustü. Arabami zaten seviyor ve begeniyordum, tekrar sevdim ve begendim
Ben, radyatör tıkayıcı atınca sistem aynı bu şekilde sapıtmıştı ama benimki daha felaketti ve rölanti motoru temizlenince düzelmişti.Hayir, herhangi bisey katilmadi.
Sorun halloldu.rolanti valfine alt devirlerde sıcak su tam ulaşamadığından kaynaklı demekki. Yüksek devirlerde devirdaim pompalaması kuvvetli olduğundan sorun kalmıyor. Siz lpg su tesisatında T olup olmadığına bakın varsa T yi kaldırın seri bağlantı yapın. Bide Rolantı valfinden su sitemindeki havayı almayı deneyin. Muhtemelen bu ikisini yaptığınızda alt devirlerde rolanti yükselmesi düzelecektir.