Rıdvan
Sessiz
Arkadaşlar merhaba aracimda birkaç gündür rölanti düşmesi yasiyorum hem benzin hem lpgde ani düşüşler stop etme derecesi kadar..sorunun ateşleme bobininden kaynaklandigini düşünüyoruz.ara ara yapiyor.99-00 arasi 323 lerde ateşleme bobini farklı çift var yanliz şöyle bir durum war hangi bobinin Ariza yaptigini bulamadik bugün baya rolantide calistirip bekledik hamle yapicak diye ama nedense dusmedi rolanti.gozlemlemek istedigimiz anlik rolanti dustugunde bobinlerin birtanesinin buji kablosunu cekerek atlatmanin hangi bobinde oldugunu cozmekti ama malesef yavru bugun test etmemize izin vermedi saglikli bir sekilde calisti.bir sorunum daha war bu rolanti olayiyla beraber olusan birseymidir bilmiyorum ama bazen elektrik kacagi gibi herhangi bir yerden carpma olsuyor cakmak manyatosunun caktigi gibi.
Sizlerden talebim bilgisi ve deneyimi olan arkadaslarin yol göstermesi ve özellikle adem ustam hangi marka bobin onerirsin? Ben ugrasmiyim iki bobinide degistiriyim diye düşünüyorum teşekkürler şimdiden...
Sizlerden talebim bilgisi ve deneyimi olan arkadaslarin yol göstermesi ve özellikle adem ustam hangi marka bobin onerirsin? Ben ugrasmiyim iki bobinide degistiriyim diye düşünüyorum teşekkürler şimdiden...