Deneyeceğiz müsait zamanda.Bitüself ve firex sünger yeterli olur. Davlumbaz içlerine de bir çare bulmak gerekiyor. Sesin büyük çoğunluğu orada yankılanıyor.
Deneyeceğiz müsait zamanda.Bitüself ve firex sünger yeterli olur. Davlumbaz içlerine de bir çare bulmak gerekiyor. Sesin büyük çoğunluğu orada yankılanıyor.
Mesajının taşındığı bu Konuyu ve verdiğim linkteki konuyu incelemekte fayda var.Arkadaşlar ses ve işi yalıtımı tavana ve tabana yapan var mı ? Hangi mazemeyi önerirsiniz deneyimleriniz neler ?
Tekrardan teşekürler bu uygulamanın çok faydasını görüyorum butiself aldım deneyeceğim bölgesel bölgesel bakalımMazda 626 GE (1991-97) - İç Aksam Yalıtım Çalışması (Fotoğraflı)
Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar :) Kış gelince soğuk bir zemin ve sertleşmiş lastiklerle gelen uğultu seslerinden rahatsız olmaya başladım. Biraz araştırmalar, forumda daha önce değinilmiş ve uygulanmış yalıtım konularını da inceledikten sonra isim koymadığım arabama yalıtım uygulamaya...www.mazdagaraj.com
Mesajının taşındığı bu Konuyu ve verdiğim linkteki konuyu incelemekte fayda var.
Forumda "yalıtım" olarak arama yaparsan farklı Mazda'lara yapılan uygulamaları da görebilirsin.
Tekrardan teşekürler bu uygulamanın çok faydasını görüyorum butiself aldım deneyeceğim bölgesel bölgesel bakalım
Oto su ve ısı ses yalıtım bandı yazıyorBitüself türevi ürünler ve ses yalıtım süngeri gayet iş görür. Ama otomotiv için olan ürünleri tercih edin.
Yola çıktıklarında inşaat kraliçesi olup inşaata giden yolda farklı versiyonlara uğradıOto su ve ısı ses yalıtım bandı yazıyor
Bu arabayada bu yeter kaput kapı tavan bagaj a giricem orta tabana girmicem zatenYola çıktıklarında inşaat kraliçesi olup inşaata giden yolda farklı versiyonlara uğradı
Fiyat performans ürünü bu fiyata başka ürün yok , para varsa çok daha güzel seçenekler var ama işte para yok
Bu arabayada bu yeter kaput kapı tavan bagaj a giricem orta tabana girmicem zatenYola çıktıklarında inşaat kraliçesi olup inşaata giden yolda farklı versiyonlara uğradı
Fiyat performans ürünü bu fiyata başka ürün yok , para varsa çok daha güzel seçenekler var ama işte para yok
Üstünede güzel bi sünger bulursan güzel olurBu arabayada bu yeter kaput kapı tavan bagaj a giricem orta tabana girmicem zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arabayada bu yeter kaput kapı tavan bagaj a giricem orta tabana girmicem zaten
Hatırladığım kadarıyla forumda yok.Mazda 323 hb 1999 tavan dösemesi söken ızalasyon yapan varmı ?
Mazemelerim geliyor tavan kumaşınıda yenikiyecegim bakalımHatırladığım kadarıyla forumda yok.
Fotoğraflı güzel bir konu bizi bekliyor yani.Mazemelerim geliyor tavan kumaşınıda yenikiyecegim bakalım