Mazda 323 BJ (1999-03) Araç İçi Ses Yalıtımı

lonelyboy10

Sessiz
Araç Markası
1998 Mazda 323 Familia
Araç Renk ve Tip
Beyaz - Sedan
Davlumbazlara da bitüself üzerine kauçuk izolasyon yapılabilir sanırım. Suya karşı dayanıklı çünkü bu malzeme. Ama tek korkum yapışkanının ileride atması olabilir sanıırm.
Ayrıca kaput altında ses yalıtımı yok benim araçta, sanırım 323'lerin genelinde bulunmuyor. Buraya da yalıtım eklesek içeriye gelen sesleri engellemeye yardımcı olurmu?

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Kaput keçesi veya her ne ile adlandırılıyorsa o şeyin, yapmaya değecek kadar motor sesini (hissedilir şekilde) kestiğine daha önce başka arabamda tecrübe etmiştim. Zaten yalıtımla ilgili hemen hemen tek tecrübem de budur. :)

Araç Markası
1999 Mazda 323f
Araç Renk ve Tip
Gri
Arkadaşlar ses ve işi yalıtımı tavana ve tabana yapan var mı ? Hangi mazemeyi önerirsiniz deneyimleriniz neler ?

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara

Arkadaşlar ses ve işi yalıtımı tavana ve tabana yapan var mı ? Hangi mazemeyi önerirsiniz deneyimleriniz neler ?
Mesajının taşındığı bu Konuyu ve verdiğim linkteki konuyu incelemekte fayda var.

Forumda "yalıtım" olarak arama yaparsan farklı Mazda'lara yapılan uygulamaları da görebilirsin.

Araç Markası
1999 Mazda 323f
Araç Renk ve Tip
Gri

Mesajının taşındığı bu Konuyu ve verdiğim linkteki konuyu incelemekte fayda var.

Forumda "yalıtım" olarak arama yaparsan farklı Mazda'lara yapılan uygulamaları da görebilirsin.
Tekrardan teşekürler bu uygulamanın çok faydasını görüyorum butiself aldım deneyeceğim bölgesel bölgesel bakalım

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
Oto su ve ısı ses yalıtım bandı yazıyor
Yola çıktıklarında inşaat kraliçesi olup inşaata giden yolda farklı versiyonlara uğradı :)

Fiyat performans ürünü bu fiyata başka ürün yok , para varsa çok daha güzel seçenekler var ama işte para yok

Araç Markası
1999 Mazda 323f
Araç Renk ve Tip
Gri
Yola çıktıklarında inşaat kraliçesi olup inşaata giden yolda farklı versiyonlara uğradı :)

Fiyat performans ürünü bu fiyata başka ürün yok , para varsa çok daha güzel seçenekler var ama işte para yok
Bu arabayada bu yeter kaput kapı tavan bagaj a giricem orta tabana girmicem zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arabayada bu yeter kaput kapı tavan bagaj a giricem orta tabana girmicem zaten

kadir

Kıdemli Üye
Araç Markası
Mazda 3 A/T İmp. 2012
Araç Renk ve Tip
Karamio-Sedan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstünede güzel bi sünger bulursan güzel olur

Araç Markası
1999 Mazda 323f
Araç Renk ve Tip
Gri
Mazda 323 hb 1999 tavan dösemesi söken ızalasyon yapan varmı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst Alt