PsiKoMaNYaKoLoG
Katılımcı
Aracın gidişi ve cekisini etkileyeceğinden yakıtı da doğal olarak etkiliyor. Tecrübeyle sabit.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen gecen yil oyleydi ama o zaman bile yakiti fazlaydi bence ve bu dedigim seylerde degismemisti yapilmamisti cunku ayni fiyata baska arkadaslar 300 350km gittigini soylemisti hatirlamiyorum burdamiydi yoksa face grubundamiydi ama oyle soyleniyordu.Oysa geçen yıl 70 liralık gazla 210-220 km gidiyordu di mi?
yakin olsam gelirdim ama ben izmirdeyim sen istanbuldasinBana yakınsan gel gaz ayarını yapayım. Sana. Ben ayarı hep kendim yaparim. Şehir dışı 100 km de 7.6 - 8 lt yakıyor. Çekişide gayet iyi
Merhaba bu konuya yazsanız bildiğiniz ayarı herkes faydalansa çok daha iyi olur diye düşünüyorum iyi günler dilerimTelefondan bile tarif ederim. Zor bişi değil
Mükemmel olur gerçekten sabırsızlıkla bekliyoruz tek ricam ayrıntılı ve açıklayıcı olursa referans olur bir çok kişiye diye düşünüyorum saygılarla iyi günlerYarın bir video çekip atarım
selamünaleyküm.yakıt 1000 km uzun yol yaptım 23-26 kuruş yaktı.daha öncesi şehir içi 40-43 kuruş yakıyordu.metehan beyin videosu ile lpg ayarını yaptım ayar öncesinde baskı balata bitmek üzere imiş iyi ki değiştirip yola çıkmışım.yakıtın azalmasında baskı balatanın da etkisi olduğunu düşünüyorum.
Gaz ayarını yarım tur daha sıkabilirsin. Çekişin düşmez. Yakıtın biraz daha düşer.selamünaleyküm.yakıt 1000 km uzun yol yaptım 23-26 kuruş yaktı.daha öncesi şehir içi 40-43 kuruş yakıyordu.metehan beyin videosu ile lpg ayarını yaptım ayar öncesinde baskı balata bitmek üzere imiş iyi ki değiştirip yola çıkmışım.yakıtın azalmasında baskı balatanın da etkisi olduğunu düşünüyorum.LPG litre fiyatı 2.89-3.05 arası değişmekte olduğundan uzun yol 100km de 9-11 lt LPG tüketim