PsiKoMaNYaKoLoG
Katılımcı
aynen litre olarak değerlerLpg litreleri değil mi bunlar? eğer öyle ise gayet normal hatta çok iyi.
aynen litre olarak değerlerLpg litreleri değil mi bunlar? eğer öyle ise gayet normal hatta çok iyi.
Bu değerler lpg ile mi? Benzinde mi? Gerçi ikisi için de çok... Lpg ile şehir içi 12-13 litre, şehir dışı 7-8 litreyi geçmemesi gerekiyor... Aracındaki hava kaçaklarını yaptırdıktan sonra iyi bir ustaya lpg ayarı yaptırdığında düşmesi gerekiyor... Karbüratörlü lpg sistemlerinde ayar mantığını öğrendikten sonra kendin de yapabilirsin...benim arç fazla yakıyor. 29 litre ile 140 km. dün doldurdum 70 tl aldı 140 km, km ye 50 kurus yakıyor. otomatik vites. yakıtı düşürmeye çalışıyorum. hava filtresi ve hava kaçaklarını yaptım gaz ayarı yaptırmam lazım. umarım yakıt düşer
lpg li,
LPG Ayarı
bu ayar işini yapmayı düşünüyorum. bu anlatım mantıklı geldi, olursa iyi olur. her ayar , için sanayiye gitmeye gerek kalmaz
Şehir içi 36 kuruş yakıyorsa normal bir değer değil mi?Peki ne gibi sorun olabilir 36 kurustan asagi yakmiyor beyin hic degistrmedim subap ayarida yaptrmadim
Çok psikomanyakolog bir değer güle güle kullanSibop ayarı sonrası güncel ölçüm: 9.3lt/100km LPG nasiliz?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler. Bu arada degerin şehir içi olduğunu yazmayı unutmuşum
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok psikomanyakolog bir değer güle güle kullan
Teşekkürler Veli abiBende bunu soracaktım ki, o zaman Bülent'in yazmış olduğu yoruma +1907 derim...