sedat-dmrcn
Katılımcı
Arkadaşlar ilk mazdama ilk benim olduktan sonraki kontakta çalışmadı.takviye kablosu getirdik başka araçtan aküsüne bağlayıp marş aldı.gazdan ayağı çekince stop ediyordu ama biraz gaz vere vere araç Şarj tuttu... şuan çalışıyor .akü ustası akün iyi dedi.şarj Dinamosunda vi sorun var mı diye sordum. Bişey görünmüyor hocam bence six bişeyi açık unutmuşsunz dedi..şarj Dinamosuna hiç bakmadan etmeden böyle dedi sadece akünün gücünü ölçü ve boşalmış dedi..
Şimdi aldığım arkadaş hiç böyle bişey yaşamamış akü iyi demişti. Ama aracı dün motor yıkatmış..ondan olabilir dedi,bana mantıklı gelmedi yıkansa bile akü niye bitsin??
Asıl sorum şu.ben anahtarı kontaktan çıkarınca resimde de görünen yeşil ışık hep yanıyor..acaba bu tüm 323 lerde böyle yanıyor mu yoksa bende sıkıntı mı var ? Araç çalışmazken kapılar kilitli iken bile yanıyor..Bu aküyü bitirir mi.ben elektrikçiye gidip sigorta panel falan mı kontrol edeyim ne yapmam gerekir..
Şimdi aldığım arkadaş hiç böyle bişey yaşamamış akü iyi demişti. Ama aracı dün motor yıkatmış..ondan olabilir dedi,bana mantıklı gelmedi yıkansa bile akü niye bitsin??
Asıl sorum şu.ben anahtarı kontaktan çıkarınca resimde de görünen yeşil ışık hep yanıyor..acaba bu tüm 323 lerde böyle yanıyor mu yoksa bende sıkıntı mı var ? Araç çalışmazken kapılar kilitli iken bile yanıyor..Bu aküyü bitirir mi.ben elektrikçiye gidip sigorta panel falan mı kontrol edeyim ne yapmam gerekir..