Kontağı kontrol edin bence.Parcayı buldum taktık ama hala calışmadı ateşleme var ama hala az
Kontağı kontrol edin bence.Parcayı buldum taktık ama hala calışmadı ateşleme var ama hala az
Kontakda bir sıkıntı yok ki ama marşa bastıgımızda
Bobinde problem olabilir.Ateşleme cok az geliyor oda bijilere yetmiyor bu yüzden araç calışmıyor
KatılıyorumBobinde problem olabilir.
Şarj dinamosu/alternatör veda etmiş sanırımBobini değiştirdim araç çalıştı fakat takviye kablosunu cıkartıgımda direk stop ediyo neden olabilir bilgisi olan varmı acaba???
Oğuzhan kardeşim o söylediğin şeyi bulamadım sayfada
Ateşleme modülünün aralık kontrolü için distrubitor kapağını acın ve distribütörü yerinden iki civatasını açarak çıkartın.sonra dirstrubitoru motor gövdesine değdirerek şase almasını sağlayın. Bu esnada kontak açık olmalı.distrubitoru el ile çevirerek (mümkün olduğunca biraz hızlı) ateşlemesin cat cat çakması lazim. Tırnaklarının aralığı çok açık ise o boşluğu 0.3 mm gibi bir aralıkta ayarlayıp sıkın. El ile çevirirken ateşleme yapması lazım. Aralık fazla olursada düşük devirde ateşleme sıkıntısı verebilir.yarin whatsap goruntuluden tarifte edebilirim aracınızın başına gectiginizde.jikleden olacağımı pek sanmıyorum bu bahsettiğiniz sorununSelam aleyküm arkadaşlar aracım sabahları iki üç kere marsa basınca çalıştır ve rölanti sabit durmuyor gaz vermesem istop ediyor ısınınca geçiyor bu ustaya gösterdik jikleden dedi devreye aldım dedi yine yapıyor bu seferde araba ışınınca istop ediyor aynı ustaya görürdüm bu seferde ateşleme modülü bozuk dedi bi yardımcı olabilirmisiniz rica etsem arıza nedir parçaları nasıl temin edebilirim şimdiden tşk ederim herkese