farukdumlu
Katılımcı
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Olsun artik 20 sene olmus ustadim
Konu dışı mı olacak bilemiyorum affınıza sığınarak mazda 3'lerde kullanılan yine 4 ileri olan şanzıman nasıl bilgisi olan var mı? Sorun/masraf/maliyet bakımından?
Aga benim endişem sorun çıkarsa neyle karşı karşıya kalırım? Yani limitler ne olur? Arkadaşım cmax için yanlış hatırlamıyorsam ya 11 ya da 13 bine maal oldu! Bildiğim bir kabus!!! 1-3 bin arası neyse de 10 bin küsürler çok dehşet paralar (benim için)10 aydır kullanıyorum ve genel anlamda çok memnunum, herhangi bir sorun/sıkıntı yaşamadım...
Aga benim endişem sorun çıkarsa neyle karşı karşıya kalırım? Yani limitler ne olur? Arkadaşım cmax için yanlış hatırlamıyorsam ya 11 ya da 13 bine maal oldu! Bildiğim bir kabus!!! 1-3 bin arası neyse de 10 bin küsürler çok dehşet paralar (benim için)
Kalkisi nasil ustad.
Yok Faruk bey, otomatik şanzımanı sadece, sıfırı 18000 binmiş, sandık diye tabir edilen, arkadaşta tüm parçalar sıfırdan alınarak toplattı, yani yine garantili oldu, ama ya 11 ya 13 bin tuttu, endişem bu...11-13 ? Aracin kaput ici komple degisti sanirim
Veli abi duz vitese oranla ayni mi denediniz mi.yani wolkswagen deki gibi dsg de duz ile otomatik arasindaki farki bitirdi.mazdadaki basari ne durumda. Tesekkur ederim
Mazda kac bu amirim
Cidden mi? Benim 1.8 112 hp pejo 306 4 ileri otomatik 4.vites te 3000 devir ve hız yaklaşık 120! En çok ta LPG ile 190'a çıktım ve gitmedi daha fazla yol da vardı, dibine kadar bastım gaz pedalının ama son hız 5600 devirde 190 oldu, yarım saatten fazla böyle gittim, 170-190 arası oldu en çok... Bu da gösteriyor ki Japon da JaponProplem o iste meric bey.120 ile mazda 3 2000 devirde iken ben lantis ile 2500 devirdeyim.0.5000 devir 100 km menzilde minimum 2-3 lt extra yakar bence.sizce ?