Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mazda 323 BA (1994-98) Lantis Otomatik Şanzıman Tamiri
Allah kolaylık versin, iyiden iyiye soğudum otomatikten, benim pejo da otomatik ama aldığım günden beri hep düşünürüm, şimdi bir daha düşünmeye başladım...
Bir kaç ustadan duyduğuma göre özellikle eski Honda ve Mazdaların otomatik şanzumanları piyasadaki en sorunsuz şanzumanlarmış. Hatta ustanın birisi demiştiki bu şanzumanı bozmak kabiliyet işi, bakımını yaptır, ömürlük kullan...
Konu dışı mı olacak bilemiyorum affınıza sığınarak mazda 3'lerde kullanılan yine 4 ileri olan şanzıman nasıl bilgisi olan var mı? Sorun/masraf/maliyet bakımından?
Kocaeli'de yaşıyorum, sizin ki kadar bir rakama çıkabileceğini bilsem bir an bile tereddüt etmem! Öte yandan arkadaşım cmax otomatik şanzımana 13000 Lira harcadı! Kabus gibi...
Benimki yagsiz kalmis murat abi. Ama sole bir sikinti var japona kizdigim ! Bmw vs 90 dan itibaren 5 e gecti japon hala 4 vites neden onlara boyunu gostermiyor.hep dikkat imi ceker