Keşkül titremesi...Burası çok sessiz kalmış biraz ses vereyim
Keşkül titremesi...Burası çok sessiz kalmış biraz ses vereyim
Keşkül titremesi...
Konu içerisinde @kadir in tavsiyeleri olması lazım... Yeni teknoloji ses sistemleri hakkında bilgi sahibi değilim ama ortalama bir markanın yuvaya uyan ürünleri işini rahatlıkla görecektir.Merhaba Mazda ailesine 2010 Mazda 3 Touring alarak katıldım.Aracın sol ön kapı hoparlör muhtemelen patlak değiştirmeyi düşünüyorum.Ne tavsiye edersiniz?
Tabiki bass tis kontrol var teypde.@kadir
Abi özellikle seni etiketliyorum
geçenlerde bahsettiğim hoparlör patlamıştı sonrasında değişim yaptım ama arabanın bassları eskisi gibi değil daha doğrusu aracın aküsü 0lanmıştı ondan sonra oldu bu. Teyp üstündeki düğmeden mi ayar yapılıyor sadece yoksa farklı yerlerde ayar menüsü var mı? Sadece bas ve tiz kontrolü var teypde
@kadir
Abi özellikle seni etiketliyorum
geçenlerde bahsettiğim hoparlör patlamıştı sonrasında değişim yaptım ama arabanın bassları eskisi gibi değil daha doğrusu aracın aküsü 0lanmıştı ondan sonra oldu bu. Teyp üstündeki düğmeden mi ayar yapılıyor sadece yoksa farklı yerlerde ayar menüsü var mı? Sadece bas ve tiz kontrolü var teypde
Valla yaa 2 kayık bi tencereGel bi tesko yapak sana
Yapalım abiGel bi tesko yapak sana
Ama bu haçbak
Bu da nedir, Rover mı
Ama bu haçbak
Bu da nedir, Rover mı
Güzel ürünler, güle güle kullan. Mazda CX-5'i 103.000-TL'sına almıştım yav! Memleketin haline bakın!Bu proçe yoldan çıktı biraz ama ortaya güzel şeyler çıkacak Şu an için 145 bin tl civarı oldu, muhtemelen 150 bin tl ile sonlandırırız...
Montaja henüz başlayamadık tam olarak, döşeme işlemiyle birlikte yapmaya çalışıyoruz. Kurban bayramına yetişir galiba...
Ana ünitemiz @Ebubekir 'den
Ana ünite: Teyes CC3 2K + dash cam + 360 cam
Stereo amfi: Audison Forza AF M12.14
Mono amfi: Audison Forza AF M1D
Komponent takımı: Audison Voce AV K6
Mid takımı: AudisonVoce AV 3.0
Midrange takımı: Audison Voce AV X 6.5
Subwoofer: Audison APBX S4S
Kapasitör: Audison FSF1.0
Sigortalık: Audison Connection FFH-14
Dağıtıcı blok: Audison Connection SFD-41C
Ses kontrol: Audison Drc AC
Bluetoot modülü: Audison B-con
Altyapı ve kablolama: Audison connection
Güzel ürünler, güle güle kullan. Mazda CX-5'i 103.000-TL'sına almıştım yav! Memleketin haline bakın!
Hala alışamadım Murat. 2010'da benzer sistemi DLS gibi çok pahalı bir markadan 4.000-TL'sına yaptırmıştım, herkes deli misin demişti! 14 yılda 40 kat artış mı!!Sağol abi. 2017'de bu tarihte mazda 3 dizel 35 bine almıştım, şimdi o paraya amfi aldık
Teşekkür ederimEksiğimiz kalmadı, sisteme almış olduğumuz subwooferdan bir tane daha ilave yaptık...
Ekli dosyayı görüntüle 70169