Kırmızı kötü mü durur?
Arka saçıda koyuyacam.
Arka sac bence güzel durmuyor karamel kırmızı bence yakışmaz yakın renkler hos durmaz karamik rengi olur yada açık renk metalic, beyaz,sarı, gümüş gibi şahsi fikrim.
Arka sacı kesinlikle boyama @kadir birkaç örneğini gördüm kampana gibi duruyor hiç yakışmıyor , renk olarak metalik bronz düşünebilirsin (ısı dayanımı nasıldır bilmiyorum)veya turuncuya kaçan sarı hoş durabilir
Direk sarı nasıl olur?Arka sacı kesinlikle boyama @kadir birkaç örneğini gördüm kampana gibi duruyor hiç yakışmıyor , renk olarak metalik bronz düşünebilirsin (ısı dayanımı nasıldır bilmiyorum)veya turuncuya kaçan sarı hoş durabilir
Yeşile kaçan sarı olursa yakışmaz , yani şöyle diyeyim Fenerbahçe sarısı yeşile kaçan bir tondur yakışmaz, Gs sarısı turuncuya kaçan tondur yakışır (Fenerbahçeliyim )
Linkteki renk çok güzel olur ,bronz dediğim renkle anlatmaya çalıştığım bu tarz bir renk ,bence direk linkteki renge boyat ama arka sacı kesinlikle boyama istersen ilk önce birinde arka sacı boya beğenirsen devam et beğenmezsen mat siyah boya atarsın üstüne
Neyse onu geçde hakanın garajı hala aklımda
Öyle yerim olsun şerefsizim tabelasını koyar vergisini ve sigortasını öderimOrayı çatal tuninge çevirmek lazım
Öyle yerim olsun şerefsizim tabelasını koyar vergisini ve sigortasını öderim
''Boyat'' derken neyse duymamış görmemiş farz ediyorum.
Bronz olan diyon yani.
@kadir o boyaya o kadar para verirsen karamionun başına geleceklerden sen sorumlusun
Casatinin var o renk gördüm ben 30tl tekzende.
Bronzda 19.90 tekzendeEn iyisi hanıma sorim
Cevap; fiyatı görene kadar bronzdu sonrasını yazmayayım