Devlet Bey'e de bizden çok selamlar. Hayırlı işler bol ve bereketli kazançlar...
Ok bakayım18 inç 5 kol Rx jantını lifteyken fikir verme amaçlı taktım, ilgili başlığa atayım da bak.
far olayı biraz zor oldu bülent abi ama çok hoş oldu geçen benzinliğe gittim elemanlar incelemeye başladılar,farların içine nasıl yerleştirmişler falan diye soruyorlar kendi aralarında. evet farların içine yerleştirmek işin en zor yanı.ilgili konuya başlık açıp anlatırım bulabildiğim kadar fotoğraf ileEline sağlık, paylaşım çok iyi olmuş, ayrıca far olayından haberim yoktu, en kısa zamanda detaylı anlatım ve fotoğraf isterim
Olduğu kadarfar olayı biraz zor oldu bülent abi ama çok hoş oldu geçen benzinliğe gittim elemanlar incelemeye başladılar,farların içine nasıl yerleştirmişler falan diye soruyorlar kendi aralarında. evet farların içine yerleştirmek işin en zor yanı.ilgili konuya başlık açıp anlatırım bulabildiğim kadar fotoğraf ile
bu arada size bi şey sormak istiyorum elimde ince şerit halinde krom renk yapışkan var uzun süre oldu alalı nerede kullansam acaba yarın evdeyim malum iş lazım.havalar ısınıyor evde oturarak vakit geçmiyor.
Al bendende o kadar lastikle jantın birbirinden ayırt edilebilmesi gerek sanki çamura batmış hissi veriyor kirli gibi ama bu şekilde tercih eden ve begenenlerinde zevkine saygı duyuyorum emeğinize sağlıkHerter Servis'e çok teşekkürler... Koyu renk jant ilgimi çekemedi bir türlü...
Kazasız günlerde kullanmak nasip olsun...
Karamio ya hangi renk yakışır?
Beyaz fazla açık kalır gibi. Sırıtmayacak şekilde turuncu tonları olabilir diye aklıma geldi.Karamio ya hangi renk yakışır?