Yakın zamandaki piyasa bilgisine sahip değilim. Önceden, sıfır fiyatına ikinci el dizel bulunabildiği için bu tavsiyeyi yapmıştım.Bütçem dizele yetmiyor açıkçası bir de yılda 10.000 km den fazla yapmayacağım için dizel almak çok mantıklı gelmiyor...
Nakit ihtiyacı sebebiyle (Allah göstermesin) ani gelişen olaylarda, piyasa aracı gibi gitmez ama uzun vadede yazdığım gibi zarar ettirmez, düzgün, bakımlı Mazda'nın kaç modeli olursa olsun rahatlıkla satılır. Satılıyor.160.000 civarında alınabilecek f/ p ve donanım arabası olduğundan dolayı Mazda 3 düşünüyorum. 2. eli yok algısı biraz Korkutuyor sadece...
Trabzon daha yakın değil mi?İlk bakım 6. ayda gideceğim samsunda bayi olmadıpından aracı aldığım konya bayine giderim heralde, aracımda kullanma klavuzu çıkmadı ilk yardım set hundai armalı verildi avadanlıklar konusunda tüm bayiler mi böyle acaba. ilk bakımda ücret alınıyor mu, ağ filtre değişimi yapılıyor mu acaba?
Hangi Mazda 3 dizel??Herkese selam
Mazda 3
1.6 hdi ,2.0,2.2 dizel ve 2.3 motor hakkinda engin bilgilerinizi alabilirmiyim kıymetli büyüklerim
Oraları bilen sensin.Burda var iste abi 2.0 bl ve bk olarak
Birde 2.2 mzr cd bl olarak olarak var
2.0 benzin BKBurda var iste abi 2.0 bl ve bk olarak
Birde 2.2 mzr cd bl olarak olarak var
2.2 den şaşma, şehir içi ağırlık kullanılacak ekonomi çok öncelik dersen 1.6D den devam.Herkese selam
Mazda 3
1.6 hdi ,2.0,2.2 dizel ve 2.3 motor hakkinda engin bilgilerinizi alabilirmiyim kıymetli büyüklerim