Yakın gelecekte sunroof gelmez diye tahmin ediyorum. Ama Amerika pazarı için sunroof konulduğunu biliyorum.
Şimdi rusların yaptıgı inceleme var mazda 3 benzin bakımından cok kaprisli diyor euro 2 euro5 benzin diyor 95 koymayın 98 koyman lazım diyor skyactiv boyle diyorYakın gelecekte sunroof gelmez diye tahmin ediyorum. Ama Amerika pazarı için sunroof konulduğunu biliyorum.
Birde motor bozulursa arabanın yarısı kadar para gider diyorYakın gelecekte sunroof gelmez diye tahmin ediyorum. Ama Amerika pazarı için sunroof konulduğunu biliyorum.
Kesinlikle skyactiv 2.el almayın ve garanti bitince satin diyorYakın gelecekte sunroof gelmez diye tahmin ediyorum. Ama Amerika pazarı için sunroof konulduğunu biliyorum.
İncelem buradabaya korktum şimdi
Sizin görüşünüz nedir kullaniyorsunuz motorda olurmu boyle bir problem"Kahve ağzıyla" yorum yapmak diye bir tabir vardir ya hani, bence ona çok guzel bir ornek bu
@Sokullu yanlış anlamasin lutfen, onun paylasimlarina degil bu soyledigim, video'ya... Yoksa her kaynaktan faydalanmak gerektigi kanaatindeyim ki ancak bu sekilde tarafsiz dogru bilgiye ulasilabilir. Ancak elde ettigimiz verilerin kaynaklarina, bilimsel dayanaklarina dikkatli bakmamiz gerekiyor, cunku farkli amaclarla kotulemek ya da yuceltmek isteyenleri ayirmamiz gerekli.
Hocam sakınılan göze çöp batar derler, alıp bineceksin tadını çıkartacaksın, sıfır cillop gibi arabanın motoru neden bozulsun, kaldı ki araç garanti kapsamında zatenSizin görüşünüz nedir kullaniyorsunuz motorda olurmu boyle bir problem
Sizin görüşünüz nedir kullaniyorsunuz motorda olurmu boyle bir problem
Hocam wallaha rahatladım internetten araştırdım ma skyactiv ile ilgili sorun bulamadim.5 senedir nasil var bu moor 2013 cıkmadımı?Turbocharger lı bir motor olmadığından bozulma gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Sıkıştırma oranının yüksek olması hassas olduğu anlamına gelmez. Sıkıştırma sonucu vuruntu olsa bile subap zamanlamasıyla bunu engelleyecek teknolojik yeterlilipe sahip.
Şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı piyasada 5 senedir satılan bir araç. Bir sıkıntısı olsaydı çoktan ortaya çıkardı.
Hocam seat ve honda dan sonra onlarda atmosferik nasıl performans ve benzin nerden ve hangı oktan alıyorsunuz. 95-98 bu rus arkadas 2.el almayin sıfır alın ve 98 koyun demiş ben basmam 60-80 gezerım sert surmem yıllık 8000-9000 gezerim ne dersınız1 aydır kullaniyorum, motor 5 yilda bozulur veya 50 yil hic bisey olmaz gibi iddiali bir yorum yapacak kadar tecrubeli yada uzman degilim. Daha onceki arabalarim seat ibiza 1.4 95 hp M/T (2012) ve honda civic hb 1.4 100 hp i-shift (2010) idi. Onlardan sonra mazda3 skyactive adeta sürtünmesiz ortamda ilerliyor diyebilirim.
Hocam seat ve honda dan sonra onlarda atmosferik nasıl performans ve benzin nerden ve hangı oktan alıyorsunuz. 95-98 bu rus arkadas 2.el almayin sıfır alın ve 98 koyun demiş ben basmam 60-80 gezerım sert surmem yıllık 8000-9000 gezerim ne dersınız
Çok yerinde oldu, sagolunKonu konuyu açıyor, bende de çağrışım yapıyor haliyle;
Küçük Turbo Motor & Büyük Atmosferik Motor
Buyrun...
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu şimdi Mazda 3 almaya karar verdim bayıde söyle bır durum var 2015 Power 80.000 veriyor.2016 Power 84.000 verıyor 2015-2016 üretim arasında fark varmıdır mesela 2014 şerde kamera yoktu şimdi var gibi.2014 tarıhe asit teknık özellikleri nerden buluruz.Bu kapsamda sizinle yaklasik ayni sartlarda arac kullanan biri olarak gonul rahatligi ve siddetle tavsiye ederim skyactivi hocam gevezeligimi mazur gorun lutfen forum sakinleri, bi an kendi cevap arayan halimi gordum, icimi dokmek istedim
Kamera konusunda emin misiniz?Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu şimdi Mazda 3 almaya karar verdim bayıde söyle bır durum var 2015 Power 80.000 veriyor.2016 Power 84.000 verıyor 2015-2016 üretim arasında fark varmıdır mesela 2014 şerde kamera yoktu şimdi var gibi.2014 tarıhe asit teknık özellikleri nerden buluruz.
Aynen simdi sitesinde özelliklerinde var ama 2015 varmı bilmiyorum 2016 var kesinde sizinki 2014 mesela sizde yok
Çocuk olmadan almam lazım kasıma kadar yeni makyaj beklemek gerekırmı acaba ?Benimkinde var ama ekstradan taktirilmis, standart olarak yoktu.
Simdi bakinca farkettim ben de, standart olarak gornuyor. Demek ki donmusler hatalarindan, ne guzel