Teşekkürler yorum için, acaba ben mi yanlış biliyorum, karşılama aydınlatması sen kapıları anahtardan açınca farların yanması durumu değilmiydi? Ayak aydınlatması farklı mıdır?Merhabalar,
Bende aracı ilk aldığımda ayna katlama hakkında Kerem bey gibi düşünmüştüm. Ancak aracı 10-15 gün kullandıktan sonra otomatik ayna katlamayı taktırmadığıma pişman oldum, servise sipirişini verdiğim orjinal alarm geldiğinde alarm ile beraber ayna katlama modülünüde taktırdım.
Nedenine gelince eğer benim gibi aracınızı trafiğin yoğun olduğu yerlere yolun kenarına park ediyorsanız, araçtan inmeden aynaları içerdeki butonla kapattığınızda aracın arkasından gelen araçları göremeden kapıyı açmak zorunda kalırsınız. Bu şekilde 2-3 defa tehlike atlattıktan sonra ayna katlama modülünü taktırana kadar içerden aynaları bir daha kapatmadım. Bana göre içerdeki ayna butonu sadece dar yerlerden geçerken aynaları yerimizden uzanmadan kapatabilmemize yararı var.
Şu an ise çok rahatım, araçtan inip kapıları kiltlediğim anda aynalar otomatik olarak kapanıyor.Marşa basıp aracı çalıştırdığımda da tekrar açılıyorlar.
Ayak aydınlatmasını ise işinin ehli bir oto elektrikçide taş çatlasın 40-50 TL ye istediğiniz renkte led ile yaptırabilirsiniz.