Bu kasanın güzelliği her rengi kaldırıyor bence, yakından incelemesem de internet ortamında baktığımda her renk güzel duruyor arabada. Neyse benim olsun da siyah olsun farketmez ;D
Bu kasanın güzelliği her rengi kaldırıyor bence, yakından incelemesem de internet ortamında baktığımda her renk güzel duruyor arabada. Neyse benim olsun da siyah olsun farketmez ;D
Bakalım bir ara SMB ye uğrayıp (tabi varsa)iyi düşün Bülent öyle iste, yakından görünce ne hissettiğimi anlayacaksın...
Handikap rakibe veriliyor galiba bu durumda Siyah arabası olanları yan gelip yatma lüksü yoktur, çok çalışman gerekiyor çook.Siyah araç güzel duruyor bence lakin siyah aracın handikapı fazla diğer renklere göre
Son durumu biliyon moruk anlatmama gerek yok hep senin yüzündenHandikap rakibe veriliyor galiba bu durumda Siyah arabası olanları yan gelip yatma lüksü yoktur, çok çalışman gerekiyor çook.
Sana dedim her BMW gördüğün yere dalmaSon durumu biliyon moruk anlatmama gerek yok hep senin yüzünden
Neyi etmedin ki, kimliği de getir yanındaBak hala konuşuyo ankaraya gelince fatura edecem sana
Dun akşam Amerika'daki Türk arkadaşımla görüştüm yeni mazda 3 sedan kirmizi almış..full paket..duz vites, 2.5 benzinli...sunroof, navigasyon ve geri görüş hersey dahil..26.140 dolar yani yaklasik 57bin tl içim cız etti..
Vay be, için cız etmemesi imkansız gibi. Hem fiyat, hem seçenekler keşke dedirtiyor tabi.Dun akşam Amerika'daki Türk arkadaşımla görüştüm yeni mazda 3 sedan kirmizi almış..full paket..duz vites, 2.5 benzinli...sunroof, navigasyon ve geri görüş hersey dahil..26.140 dolar yani yaklasik 57bin tl içim cız etti..
Bu vergi sistemi bu milletin canına okudu ya, yazık valla.Söyledim insallah gelicek..Aslında çok canım sıkıldı..full diye 73bin lira veriyoruz..ne sunroof var ne navigasyon ne de geri görüş..adamlar 57bin tl verip full arti birde 2.5 motor aliyorlar..bu vergi sisteminden nefret ediyorum..
Amerika'da ki arkadaşın arabası
Merhaba,
Araba hakikaten çok güzel. Yalnız bir husus dikkatimi çekti. Arkadaşınızın Mazda 3'ü sunroof'lu idi ancak bu fotoğrafta sunroof yok gibi geldi bana.
Yanılıyor muyum?