Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Hayırlı olsun Salih, yeni aracını güle güle kullan.
Fiyatını 68500 olarak malum siteye koydum.Fiyat ne olur bilemiyorum henüz araştırmadan birşey demek istemiyorum. Bir fikri olan varsa buyursun belirtsin araç bayiden eve geldi sadece...
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun. Mazda beni çok şaşırtan bir çözüm bulmuş. 3 senedir müşterisini birkez bile aramayıp, aracından memnun olup olmadığını sormayan bir marka. Araç değiştirmesi garip ...
Ben hazır sıfırlamışken cx-3 e geçeyim diye satıyorum.Geçmiş olsun, yen, aracınızda hayırlı olsun diyeceğim ama satıyorsun, hayırlı satışlar.
Muhtemelen benzer durum benim mazda 2 aracımda da var. komple değil ama ön tarafta nokta nokta pas kusuyor.
Bende gidip servisle görüşeyim bir
Bi an evvel alıcısını bulun benimkinin ben teker teker tur bile attırım dostumCx 3 çok tatlı araç, bir an önce al da paylaşım yap bize Salih
Doğru söyleyeni artık her yerden kovuyorlar malesefİnşallah senin sorunun, konu sahibi arkadaşımızın ki gibi değildir, kaplama işini çözmüştür, konuyu baştan itibaren okursan ne demek istediğim anlaşılacaktır. Daha fazla yazmak istemiyorum, üç kağıtçılar oluyor kurumsal işletme, biz doğruları söylüyoruz ama oluyoruz kötü...
Yanlış paylaşım yok ama eksik bilgin olduğu belli... Çünki; konu sahibinin aracı da pasta cila ile düzelmişti daha sonra sorun tekrarladı ve araç değişimi yapıldı... Tabi bu işlemler iki günde yapılmadı...kaplamadan once pasta cila işlemi olduğu icin sorun çözüldü. ayrica bu konuyuda bastan sona okuma firsatim olmadi umarim yanlis bisey paylasmamisimdir.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi