Abi güle güle kullan , hayırlı olsun. Sabun sanırım cam temizleme suyuna köpük atmışlardır
Sonrasında da; köpüklü oldu bu su diyerek, son durulama için saf su kullanmışlardır...Abi güle güle kullan , hayırlı olsun. Sabun sanırım cam temizleme suyuna köpük atmışlardır
Çok teşekkürler Veli, şaka bir yana orada sadece cam sabunu ne işe yarar onu merak ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bol köpüklü güzel günlerde kullanma dileğiyle ️
Mazda Yetkili Servis Herter / Ankara
Teşekkür ederim dileklerin için, senin verdiğin fiyatta bu Aralıkta sen nasıl tamamlıyorsun faturayı bu sarf malzemeleri yazmıyorsan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Garaj indirimi ile güzel bir fatura çıkar inşallah...Konuyu hortlatmış olacağım ama ben de bugün Herter'e 10.000 bakıma gideceğim, bakalım günahımız ne kadar olacak @dr_azoom?
Onu belirtmemiştim inşallah söylemekte geç kalmamisimdir.Garaj indirimi ile güzel bir fatura çıkar inşallah...
Bana da öyle geliyor. ekstra polen filtresi de değiştirmişler. Bakalım ne kadar yanacağız.Cayır cayır yanacaksınnnn
En az 120 daha girmiş derim Yakıt filtresi hariç en pahalı olan polen filtresi, bizim kasada değişmesi de kolay yerde olduğundan değiştiriliveriyor hemen BL kasada zor olunca kimse hatırlatmıyor bileOnu belirtmemiştim inşallah söylemekte geç kalmamisimdir.
Bana da öyle geliyor. ekstra polen filtresi de değiştirmişler. Bakalım ne kadar yanacağız.
Bk diyecektin sanırımEn az 120 daha girmiş derim Yakıt filtresi hariç en pahalı olan polen filtresi, bizim kasada değişmesi de kolay yerde olduğundan değiştiriliveriyor hemen BL kasada zor olunca kimse hatırlatmıyor bile
BL kolay değil, çok zor da değilBk diyecektin sanırım
Yanlış hatırlamış olabilirim Ama BL de çok kolay değildi diye hatırlıyorum, yolcu tarafına ters yatarak değiştiriyordunuz sankiBk diyecektin sanırım
BK da zor hacıYanlış hatırlamış olabilirim Ama BL de çok kolay değildi diye hatırlıyorum, yolcu tarafına ters yatarak değiştiriyordunuz sanki
1 kere yatınca zor oluyor ama gerisi kolayYanlış hatırlamış olabilirim Ama BL de çok kolay değildi diye hatırlıyorum, yolcu tarafına ters yatarak değiştiriyordunuz sanki
Alışmışsın bakıyorum da1 kere yatınca zor oluyor ama gerisi kolay
Sende yat bi kere sende alışırsınAlışmışsın bakıyorum da