incirinaltı
Aktif
Abi yanlış bi anlaşılma olabilir mi?Bu bakış açısı güzel olabilir ama uygulanabilir değil hocam... Kimse kimsenin ekmeğini gidip cebine koymuyor, arada bir sözleşme var ve ticari ilişki var, gönül verme olayı son kullanıcıya ait duygusal bir bağ olabilir ama bu işten profesyonelce para kazananların çok da duygusal bağının olduğuna inanmıyorum. Hatta ve hatta gidip baksak kapalı kapılar arkasında kim bilir neler dönüyordur...
Şahsım adına; Mazda'nın artısına artı, eksisine de eksi diyorum, derim... Ortağı gibi davrandığımı ben şahsen düşünmüyorum, çünkü gelip bizden her hangi bir talepleri yok çok şükür. Biz kendi ilgi alanımızda, kendimizde yapabildiğimizin en iyisini amatörce (ücretsiz) yapmaya çalışıyoruz ve sizlerin sayesinde de bunu başarıyoruz...
Bir çoğunun aklına; ücretsiz bu iş nereye kadar gider şeklinde soru da gelebilir. Benim bu soruya verdiğim tek cevap var; her şey para değildir, insanların yüzünde küçük bir gülümseme, kalplerindeki küçük bir dua yeter de artar bile... Bu dünya boş ve geçici, önemli olan diğer tarafa ne götürebildiğimizdir... Mazda'yı götüremeyeceğimize göre, onun üzerinden manevi olarak kazanılan her şey bizim servetimizdir...
Özetle; bizler kendi eksenimiz çerçevesinde doğru bildiğimizi yapıyoruz, satış veya servis ayağında olanların da, en iyi şekilde yaptığına inanıyoruz. Böyle düşünmek zorundayız çünkü.
Ben bu markaya olan hislerimden bahsettim -gerçi bunu bir önemi yok- anlatımı pekiştirme adına.
Tamam onu bir kenara bırakalım, x bir marka kullanıcısıyım.
Benim firmanın önerdiği yağı servislerden isteme hakkım yok mu? Eğer o marka yağ arabam için en iyisiyse firma,bayilerine o yağı kullanmaları yönünde talimat veremez mi?