@kadir anlattı şekilden şekile girdim yaptım derken hop sürekli yanıyor. yarın Kadir ile istişare yaparak halledeceğim inşallah maşallahMakyajsızın kasanın ilk serilerinin güzellikleri işte.
Evet arkadaşlar arabanın icabına baktım Led olayını yaptım yanıyordu. Sonra ne olduysa Otomatik kapılar çalışmıyor şuanda. Kumadadan bastığımda sinyaller yanıyor ama hareket yok. Kodlama işe yaramadı. Ekranda kapılar açık uyarısı veriyor. Sigortalar sağlam. Ve iç aydınlatmalar kapılar açıkken yanmıyor ama normal on konuma getirince yanıyor. Sizce neden olmuş olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum.
Tekrar tekrar baktım. Üstüne üstelik farlar da yanmıyor. Far sensörü çalışıyor. Göstergelerde farların açık işareti yanıyor ama farlarda ışık yok. Arkalar da çalışmıyor. Frenler ve sinyaller çalışıyor. Yarın servis yolu gözüktü.-Aydinlatmanin yanmamasi normal cunku kapilar uzun sure acik kaldi ve isiklar aku koruma olarak kapandi.
-o soktugun soket ve etrafini cok iyi kontrol etmen gerek.
-elini surmeden once normaldi hersey eli surunce oldu elini surdugun yerlere bak devamli tekrar tekrar bak bi dusun analiz et bisey temaz etmiyor sikinti onda kaynaklaniyor.
Gel ben elliyeyim@MutluTEKİRR işte bu yüzden el süremiyorum hocam
aslinda o kadar zor degil ama ?Kısa devre yaptırmadın inşallah.
Kısa devrelik bi durum oldumu bilmiyorum ki. Sigortaların hepsi sağlamdı ana sigortaları bilmiyorum. Led kablo uçları birbirine dokunmuş olabilir ama atan sigortada yok. Artık yarın anlaşılır. Herşeyi söktümKısa devre yaptırmadın inşallah.
Aydınlatma nın değmesiyle kısa devre olmuyor. Direk modül bozuluyor. Servis direk modül değişecek der, tavsiyem elektrik ustasına başvurmandır.Kısa devrelik bi durum oldumu bilmiyorum ki. Sigortaların hepsi sağlamdı ana sigortaları bilmiyorum. Led kablo uçları birbirine dokunmuş olabilir ama atan sigortada yok. Artık yarın anlaşılır. Herşeyi söktüm
Servis tanıdık olduğu için tamirlik bi durum var ise yaparlar. Yoksa değişirler Artık bakalım arasına ne kadar sıkışmışAydınlatma nın değmesiyle kısa devre olmuyor. Direk modül bozuluyor. Servis direk modül değişecek der, tavsiyem elektrik ustasına başvurmandır.
Sebep?Aydınlatma nın değmesiyle kısa devre olmuyor. Direk modül bozuluyor. Servis direk modül değişecek der, tavsiyem elektrik ustasına başvurmandır.
bugün yola çıktım bostancı uğradım 7 gibi heryer kapalıydı.öbür ay gelirim inşallah rahatsız ederim seniGel ben elliyeyim
Beni de albugün yola çıktım bostancı uğradım 7 gibi heryer kapalıydı.öbür ay gelirim inşallah rahatsız ederim seni
Sebep?