MutluTEKİR
Aktif
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
direksıyon altında beyaz bi yer var orası ledin yeri.E sürücü tarafına nasıl takacan. İlla kablo çekmek gerekecek. Kablo çekilecekse de fazladan para verip orjinal ürün almaya gerek kalmayacağını düşünüyorum. Tabi uğraşmak istemeyenler için güzel bu hazır ürünler.
Ben de arka kapı kilit dillerinin içine ve arka koltuklar için ön koltukların altına ayak altı ambiyans takacağım ama vakitsizlikten yapamıyorum.
direksıyon altında beyaz bi yer var orası ledin yeri.
ek bilgi olsun diyerek paylaştım tabiki en mantıklı ve ekonomik olan bizim uygulamamız.
altdan yukari bak beyaz bi parca var oMüsait bir zamanında o direksiyon altındaki yeri paylaşabilir misin Kadir?
miraide kapi esikleri ledli oldugu icin servis onlara zaten kablo cekmis tavan aydinlatmasi ile beraber calisiyorKadir eline sağlık güzel işçilik çıkarmışın. Ama şu sürücü tarafındaki konektörü anlayamadım. Nerede tam olarak. Hazır mı konektör sizin makyajlılarda?
@MutluTEKİRR unutmusum bunu ya arada durt unutkanlik hat safada.altdan yukari bak beyaz bi parca var o
paylasirim
teknik destek için beni araEkli dosyayı görüntüle 18016 Merhaba Arkadaşlar,
Benim aracın altında boşta olan soket yok. Bir tane soket var ama bu baya çok kablolu bu değildir herhalde.Ekli dosyayı görüntüle 18016Ekli dosyayı görüntüle 18017
Canın sağolsun be Kadir@MutluTEKİRR unutmusum bunu ya arada durt unutkanlik hat safada.