İstanbul trafiği için harika değerler...Son 1 aylık yani 2000km civarı İstanbul anadolu yakası (arada bi karşıya git-gel var)
Ort yakıt :10.3
Ort hız : 26
Yol bilgisayrının %15 fazlası lpg tüketimini gösteriyor. Yani 11,8L/100km gibi bir lpg tüketimi var. Pompa hesabıda tutuyor.
Lpg 2,82-2,84ten alıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bp Po aliyorum yakit tukemim 8.0 lpg benzin karisik kullaniyorum %50 50 orandaArkadaşlar opet demişken;
ben hemen hemen tüm büyük markaları denedim. lpg de opetten kesinlikle uzak duruyorum. çok kaliteli bir gazı var diyorlarsa da km menzil olarak çok az götürüyor. bunu da hissettiriyor. gazda bp, shell, po iyi.
benzin içinse total hariç her yerden alıyorum. totalden birkaç defa denedim. motorda "öksürük" yapıyor. gaza geçince rahatlıyordu araba.
tabi bunlar benim gözlemlerim.
bu arada Bilecik gibi düzü olmayan rampa bir şehirde yazın şehir içi ortalama 10,5 lt lpg yakıyorum.
saygılar
7 litre uzun yolda kanımca lpg de 8,5-9 yakar.Kuruş olarak 12 kuruş fark edeceğini düşündüm 20,000 km ve üstünde bu maliyet çıkarabileceğimi düşünerek vazgeçtim.Zaten 95.000 de araç muayene yeni şimdi masraf çıkmasın dedim iyi de yaptığımı düşünüyorum.
Benim de 8.3 ortalamam. Ankara şehir içinde kullanımda bu rakam.
Aynı düşünüyorum. Arkadaşlar defalarca denedim,opet LPG'de az km yapıyor.Denediğim araçlar,Doğan SLX, Renault FLASH 1.7, Şahin;Kia Sephia,MAzda 626 sonuç hep aynı.Yanlış anlamayın OPET'e kastım yok.Arkadaşlar opet demişken;
ben hemen hemen tüm büyük markaları denedim. lpg de opetten kesinlikle uzak duruyorum. çok kaliteli bir gazı var diyorlarsa da km menzil olarak çok az götürüyor. bunu da hissettiriyor. gazda bp, shell, po iyi.
benzin içinse total hariç her yerden alıyorum. totalden birkaç defa denedim. motorda "öksürük" yapıyor. gaza geçince rahatlıyordu araba.
tabi bunlar benim gözlemlerim.
bu arada Bilecik gibi düzü olmayan rampa bir şehirde yazın şehir içi ortalama 10,5 lt lpg yakıyorum.
saygılar
Ben nerdeyse tüm firmaları denedim max 10 km dışında bir fark görmedim. O farkı da kullanıma bağladım.Aynı düşünüyorum. Arkadaşlar defalarca denedim,opet LPG'de az km yapıyor.Denediğim araçlar,Doğan SLX, Renault FLASH 1.7, Şahin;Kia Sephia,MAzda 626 sonuç hep aynı.Yanlış anlamayın OPET'e kastım yok.
1 Litre yakıtı şeffaf bir kaba koyun karşınıza alın ve deyin ki bununla neler yapılabilir. Bu bir avuç yakıtla 1 ton üstü bir demir yığınını 10 km götürmek akla sığmıyor, mucize.Yakıt namuslu, mortorlar namuslu ama, fiyatlar namusuz dostlar.
Ben nerdeyse tüm firmaları denedim max 10 km dışında bir fark görmedim. O farkı da kullanıma bağladım.
Karabük sakarya 120 sabitlendi. 7.2 gösterge gösterdi. Tahmini depoda 8 lt lpg gözükecektir. Lpg 3.27 den 27 kuruş civarına denk geliyor.