Arkadaşlar merhabalar, lpg montajından sonra yıllık izin vs derken 5bin km yol yaptım. Bu süreçte benzin tüketimi olarak 4 diş (çeyrek depodan biraz fazla) (BL kasalarda çeyrek depo 3 diş olarak gösteriliyor) akaryakıt tükettim. Bu değer sizlerde nasıl? Ayar için Mocana gitmem gerekli mi?
Otomatik ama ben hafif kullaniyorum basmiyorum isiklarda ani kalkis yapniyorum bir de cruise cok kullaniyorum sehir ici trafigine hic girmiyorum. 8.7 256 km nin ortalamasidir. Klima acik Bl kasalarda cruise 25 km hizdan itibaren calistiyor 25 e bile sabitliyorum. Hondalarda 45 den itibaren sabitleniyor sehir ici kullanamiyorsunHocam manuel mi otomatik mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tek kısı klıma acık deger mı bu mutlu 5,7Mazda fazla yakıyor diyeni ıslak sopayla dövmek gerekir. Karabük de gazı fulledikten sonra sıfırladım. 95 km ye sabitledim ve Osmancık a vardığımdaki tüketim 5.7.
Tüm zamanların rekoru.
Çoruma kadar yol çok kötü olduğundan 6.0 a yükseldi.
Dönerken de 120 140 150 bastım yer yer 9.5 gösteriyorö
Aynentek kısı klıma acık deger mı bu mutlu 5,7
masallah 5,7 mukemmel benım rekorum 6,6 ama 115 sabıtle 95 denemedım hıc, denıcem ama 5.7 yakıyorsa 100 e sabıtlerız 100 le gıderız 115 le gıtmeye gerek yok yanı
Gayet normal ben 14 leri görmüştüm geçen kış
Ortalama hıza göre normal aracı hep kısa mesafe kullandığınız için aracınız fazla yakıyor.Sizce bu değerler normal mi? Yakıt aldıktan sonra km yi sıfırladım ortalama değerleri de sıfırladım. 100 km sonrası sonuç bu... Biraz fazla gibi... Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi