- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Bu modelin yakıt tüketim değerlerini bu konu altında paylaşabiliriz.
Şehir içi, şehir dışı hemen hemen yarı yarıya. Klima full açık, bazen tek bazen 4-5 kişi, anlayacağınız tamamen karma bir oluşumda 45 lt ile 810 km yol yaptım. (5,56 lt / 100 km)
İlk değerlerinle kıyaslayacak olursak artış bariz oranda var.Her ne kadar kullanıma göre değişse de sonuçta ilk değerler de sana ait.Benim şehirçi ortalamam 8.4 ki arabayı agresif kullanırım.Hadi senin ki de olsun 10 lt. 13lt fazla geldi bana...son iletimden bu yana yakıt tüketim değerlerinde kayda değer bir artış oldu. Şöyle ki şehir içi kullanımda 100 km´de 13 litre civarında yakıt tüketimi oldu. Klimayı açınca daha da artıyor. Bana biraz fazla gibi geldi sizce normal mi.
O bir puanı hep klima ile gördüğüm için değişen bir şey yok benim için
At sedan
Şehir içi kullanım : 8.2 lt / km ( klima çoğunlukla açık )
Şehirler arası 6.5 lt' ye düşer diye tahmin ediyorum.
Bazen çok yaktığını düşünsem de çevremde öyle araçlar var ki 1.6 benzinli manuel focus bile 9-10 lt lerde geziyor. Veya bu motorda otomatik vites dizeller 7-8 lt yakanları var. O yüzden hiç şikayet etmeyin iyidir iyi Hayırlı bayramlar bu arada .
At sedan
Şehir içi kullanım : 8.2 lt / km ( klima çoğunlukla açık )
Şehirler arası 6.5 lt' ye düşer diye tahmin ediyorum.
Bazen çok yaktığını düşünsem de çevremde öyle araçlar var ki 1.6 benzinli manuel focus bile 9-10 lt lerde geziyor. Veya bu motorda otomatik vites dizeller 7-8 lt yakanları var. O yüzden hiç şikayet etmeyin iyidir iyi Hayırlı bayramlar bu arada .