Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Servisi aradım ve sordum arkadaşlar 347 tl kauçuk paspas. Çok pahalı değil mi ?
Yanlış var, kauçuk paspas 160 tl
6 ay önce 57 tl idi
Servisi aradım ve sordum arkadaşlar 347 tl kauçuk paspas. Çok pahalı değil mi ?
Yanlış var, kauçuk paspas 160 tl
6 ay önce 57 tl idi
Ankara sk mazdayı aradım ve bu fiyatı verdiler.
Temin edemezseniz yardımcı olurum.
50 eurocuk. Euro pahalı kardeş.
Hepsiburadadan 2011 için l. locker havuzlu paspas aldım. Uyumsuz çıktı. İadeye gönderdim.
4 yıl önce "Erpar" marka paspas almıştım, geçen süre içerisinde memnun kaldım ama çıkarıp silkelerken siyah renk vermeye başladı elime... Galiba ekonomik Ömrünü tamamladı.İnternetten alıp memnun kaldığınız paspas var mıdır acaba ?
Kauçuk yahut halıfleks olması farketmiyor.
Tam olarak oturan ve düzgün görünen havuzlu paspas baktım bir süre, genel olarak kullanıcılar memnun kalmamış.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
İnternetten alıp memnun kaldığınız paspas var mıdır acaba ?
Kauçuk yahut halıfleks olması farketmiyor.
Tam olarak oturan ve düzgün görünen havuzlu paspas baktım bir süre, genel olarak kullanıcılar memnun kalmamış.
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Önemli iki nokta var paspasta, koku ve malzeme kalitesi... Ürün yorumunda bu iki nokta için olumlu reverans verilmiş.İyi akşamlar şu paspaslardan kullanan oldu mu arkadaşlar.. Siz ne dersiniz alayım mı
Oto Paspas Fiyatları ve Modelleri - n11
Oto Paspas ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Araba Paspas çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Fiyat uygun mu sizceÖnemli iki nokta var paspasta, koku ve malzeme kalitesi... Ürün yorumunda bu iki nokta için olumlu reverans verilmiş.
İyi akşamlar şu paspaslardan kullanan oldu mu arkadaşlar.. Siz ne dersiniz alayım mı
Oto Paspas Fiyatları ve Modelleri - n11
Oto Paspas ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Araba Paspas çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Birkaç yerde yorumları var uyumlu olduğunu yazmışlar fiyat fazla mı bilemedim...Ben aracım için Rizline ve L.Locker marka iki takım aldım ikisi de %100 uyumlu olmadığı için iade ettim. Sahler markası ile görüştüm onlar da kalıp için ölçü alınması lazım ama satış rakamları düşük kalacak diye korkarak vazgeçtiler.
Bu ürün denk geldi ama almaya cesaret edemedim uyumlu mu değil mi emin olamadığım için. Bu marka
Ülke fakirleşmeden önce bunların en pahalısı 150-200 bandında geziyordu... Sanırım, fakirliğe pardon yeni fiyatlara alışmam gerekecek...Birkaç yerde yorumları var uyumlu olduğunu yazmışlar fiyat fazla mı bilemedim...