incirinaltı
Aktif
Kaliteliyse uzun süre kullanılir,200 liraya servisteki paspası alacağıma bunu alırım...Benim de çok hoşuma gitmişti. Ama pahalı geldi.
Kaliteliyse uzun süre kullanılir,200 liraya servisteki paspası alacağıma bunu alırım...Benim de çok hoşuma gitmişti. Ama pahalı geldi.
Satıcıyla görüş fiyatı 69 dolar yazsın
Havuzlu 3D denen paspaslardan kullanan var mi? Tam oturuyor mu?
Tam oturmazsa cok amele bir goruntusu olacak.
Mesajının taşındığı konuyu incelemekte fayda var... Benim tavsiyem ise; servisten orijinal kauçuk paspas alman, bir zamanlar fiyatı da çok uygundu şimdi nerelerde bilemiyorum...Arkadaslar mazda 3 2010 hb aracima paspas almayi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz koku yapmayan kauçuk paspas cesitleri var mi?
Arkadaslar mazda 3 2010 hb aracima paspas almayi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz koku yapmayan kauçuk paspas cesitleri var mi?
Arkadaslar mazda 3 2010 hb aracima paspas almayi düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz koku yapmayan kauçuk paspas cesitleri var mi?
Siz de yokmuKesinlikle orijinal alın, piyasadaki sıradan ürünlerle aynı fiyat...
Az kullanılmış bende varSiz de yokmu
Hasar kaydı filan varmıAz kullanılmış bende var
Bence de daha şık görünüyor ama kullanım alanları farklı, kışın ıslak ayakla halıya basınca koku yapıyor ve altına geçiriyor o bakımdan kauçuk kullanılıyor, kauçukta da Mazda 3 yazıyor yalnız halıda daha belirgin duruyor.Kauçuk paspaslar kullanışlı olsa da kilitli halı paspaslar daha güzel gösteriyor arabayı. Kapı taraflarında da mazda 3 yazıyor. Arabayı yıkarken paspasları sert bi yere 3-5 defa vuruyorum epey temizleniyor. 2-3 ayda bir de yıkatıyorum.