Arıyoruz....3. Farkı bulabilen yok mu hala!
2010 ilk üretim olan daha dolu denilebilir ama 2012bl tavsiye
Makyajlının görünüş harici ne farkı var? Dışı farkedilemeyecek değişikliklerle daha güzel, ama içi daha kara ve anahtardan cam ve sunroof kapatma yok?
Avradın makyajlısı , arabanında makyajlısıMakyajlının görünüş harici ne farkı var? Dışı farkedilemeyecek değişikliklerle daha güzel, ama içi daha kara ve anahtardan cam ve sunroof kapatma yok?
Bende de aydınlatmalı.Avradın makyajlısı , arabanında makyajlısı
Sunroof hariç ekleme yapılır camlara.
Bide cam düğmeleri aydınlatmalı.
Daha dolu kısımlarından biride o işteBende de aydınlatmalı.
İlk gelen bl serisi ile bir fark yok yani.Daha dolu kısımlarından biride o işte
Yavaş yavaş çalmışlarİlk gelen bl serisi ile bir fark yok yani.
Avradın makyajlısı , arabanında makyajlısı
Madde madde bilmemekle birlikte 134 noktada iyileştirmeler olduğunu servisten duydum.doğru diyorsun Kadir ))
Aradaki farklara gelecek olursak, yalıtımda yapılan iyileştirmeler ön ve arka tampon değişiklikleri, gösterge aydınlatmaları, aerodinamik iyileştirmeler ve bir kaç rötuş... Bende 2011 kasa var makyajlının yalıtım farklarını bende merak ediyorum açıkcası, ayrıca makyajlı ön tamponları çok başarılı buluyorum. (Makyajsız arka tampon bence daha iyi- tabi bunlar kişisel zevkler herkes de farklılık gösterebilir)
Başka bir siteden alıntı ile aradaki farklar....
"Makyajın kapsamında aracın sürüş karakterini etkileyen dokunuşlar da bulunuyor. Döşeme altı takviyesiyle gövde tokluğu artırılıp yol gürültüsü azaltılırken, amortisörler de düzgün olmayan yüzeylerde yol tutuş becerisini artıracak şekilde ayarlandı. Direksiyon sisteminde de iyileştirmeler yapılan Mazda 3 tok bir sürüşe sahip ve sürüş karakteri olarak daha çok sportiflik sunuyor."