Var hocam. Dikkatli bakınca belli oluyor.
Bana bir eksiklik yok gibi geldi
Bana bir eksiklik yok gibi geldi
Resim olmadan inanmayız.. Şaka bir yana fotoğraf imkanı varsa hepimiz daha iyi anlarız olayıBugün Kadir'in zorlamasıyla öğrenmiş bulunmaktayım Mirai'de kapak mevcutmuş. O kadar farkımız olsun
ECU ÜZERİNDEKİ KAPAK | ZJ01-13-284B |
ECU KAPAK KLİPSİ 2ad. | ZJ01-13-209 |
aslinda bakilacak biseyde yokevet ebubekir arkadaş kapağı söküp altına bakmak lazım..
Bugun honda kullandim sonra mazdaya gectim kesinlikle gaz pedali ve ozelikle direksiyon. Direksiyon şiir gibi gaz pedali da spor arac gibi sert cok degisik bi duygu Mazdada kendimi mutlu hissediyorumArkadaşlar merhaba, hiç hayatımda Mazda kullanmamıştım. Bundan 8-10 sene önce kendi işimi kurmazdan önce, otomotiv sektörünce satışta çalışıyordum. Vw grubunun tüm binek araçlarını, toyota ve renault'un da tüm binek araçlarını işim gereği kullandım, fakat 2010 Mazda3'ümü aldıktan sonra (ki o yıllardaki otomobil yaşlarında) gerçekten kullanımının çok keyifli olduğunu daha ilk dakikada anladım. Mercedes ve Audi kullanmadım onlar nasıl bilmiyorum fakat Mazda gerçekten çok keyifli bir araç. Dikkatimi çeken ilk 2 şey, gaz tepkimesi, 1.6 motor otomatik olmasına rağmen bu kadar iyi gaz tepkisi beklemiyordum. Direksiyon tepkisi : Gerçekten takdire şayan. Psikolojik mi tam kestiremedim ama, kullanırken sanki araçla bütünleşiyorum. ör, renault'da, sürücü olarak kendimi ayrı hissediyordum, his olarak bunun farkındaydım, fakat Mazda'da öyle olmadı, direksiyon tasarımından mı, görüş açısından mı şimdilik net bir şey söyleyemeyeceğim ama otomobilin bir parçası gibi hissediyorum kendimi ) Biraz hisli bir anlatım oldu ama daha farklı nasıl anlatılır bilmiyorum.
Türkiye distribütörünün hiç çalışmadığını şimdi daha iyi anlıyorum.