gececi
Katılımcı
Piston değiştirmedim konuyu okumadınız sanırım. Orjinal pistonların basınçlarını yükselttirdim. Yan sanayi yüksek değerli piston önermiyorum zaten.
Okudum ama anlayamamışım demek ki.
Piston değiştirmedim konuyu okumadınız sanırım. Orjinal pistonların basınçlarını yükselttirdim. Yan sanayi yüksek değerli piston önermiyorum zaten.
nerden alacaz sizde varmı?Konu içeriğinde hazır olarak alınacak ürünün 16x25 MAVİ kalıp yayı olduğunu belirtmiştim.
Piston ve mekanizma dışarda olduğu için bunu kullanamazsınBL kasa bagaj için şöyle bir aparat kullanan oldu mu?
Gözden kaçırmışım, teşekkürlerPiston be mekanizma dışarda olduğu için bunu kullanamazsın
Yaaaa şimdi öyle arkadan bakarsın işteEskilerden...
Yaaaa şimdi öyle arkadan bakarsın işte
Boyunu ölçerek sanayide o ölçüye göre araştırarak bulunabilir. Ben bu yöntem ile uygun fiyata bulmuştum. Araç markası soran sanayi esnafına sakın Mazda demeyin. Ya yok diyorlar ya da fahiş fiyat çekiyorlar.Selamün Aleyküm Hayırlı geceler
bende bu projeyi kendi aracıma yapmak için uğraştım fakat bulunduğum yerde kimse amortisöre gaz basmıyor bunun yerine başka bir aracın 500 N amortisörünü bulma şansım var mı bizim araçlar için
Valla onlara kalsa zaten biz bir şey yapamayız 500 newton diyorum biz onu bilmeyiz araç ne ona göre verelim diyorlarBoyunu ölçerek sanayide o ölçüye göre araştırarak bulunabilir. Ben bu yöntem ile uygun fiyata bulmuştum. Araç markası soran sanayi esnafına sakın Mazda demeyin. Ya yok diyorlar ya da fahiş fiyat çekiyorlar.
Araç Mazda dediğin an ya yok diyorlar varsa da çok para istiyorlar... Boyunu söyle, varsa ellerinde üzerindeki yazan Nm değerine öyle bakarsın.Valla onlara kalsa zaten biz bir şey yapamayız 500 newton diyorum biz onu bilmeyiz araç ne ona göre verelim diyorlar
Bakalım araştırmaya devam edeceğim artık teşekkürler