teşekkür ederim, peki tavsiye ettiğniz androit işletim sistemli bir marka- model varmı
Yeni kasa derken neyi ifade etmişler acaba?Mazda 3 Yeni Kasa Oem Navigasyon Multimedia Ful GittiGidiyor'da 275094985
Bu cihaz için yorum alabilirmiyim, fiyat uygun ama iş yaparmı
Yeni kasa derken neyi ifade etmişler acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 17997
Burada nereye montaj yapılır merak ettim şimdi.
Sattıkları ürünün ne olduğundan habersiz insanlardan alış veriş yapmam şahsen.
Eskimeyen kasa olduğu için heraldeYeni kasa derken neyi ifade etmişler acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 17997
Burada nereye montaj yapılır merak ettim şimdi.
Sattıkları ürünün ne olduğundan habersiz insanlardan alış veriş yapmam şahsen.
Yeni kasa derken 2010 - 2013 arasındaki kasa demek istiyorlar sizin paylaştığınız resim 3 ncü nesil mazda 3 diye geçiyor linke tıklarsanız resim görünüyor
Fiyat çok iyi yalnız. Murat abi spot derken kullanılmış mıdır demek istiyorsun, yoksa alırsın yarın ne olacağı belli olmaz mı demek istiyorsun?
Arkadaşlar selamlar,
Aracıma navigasyon düşünmekteyim. Sizin önereceğiniz uygun fiyatlı navigasyon var mıdır?
Bir site de buldum iş yapar mı bilemedim.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
NAVİMEX YENİ MAZDA 3 MULTİMEDİA OEM KAMERA ANTEN HEDİYELİ - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 453835563
Abi varda konsol kötü oluyor bunlarladaİyi bişey olup da fiyatı da uygun önerin var mı hocam?
Abi varda konsol kötü oluyor bunlarlada
Bunlarda o trim parçası ile arasına mastik ya da epoksi ile doldurup o yüzeyi tamamen boyayanlar var, yani sadece dokunmatik yüzey kalıyor, gerisine de mazda sticker ları ayarlanırsa çok orijinal olabilir.Abi varda konsol kötü oluyor bunlarlada Ekli dosyayı görüntüle 22455 Ekli dosyayı görüntüle 22456
Indiregandi hesabı bulunur bence(uygulama) Zamanında ben kullanmıştım ama emin değilim. Bir de tavsiyem var: car launcher AgDedim bu işi bilse bilse @MutluTEKİRR bilir
Mutlu, yeni cihazı bağladığımda dashcommand uygulamasını satın almayı düşünüyorum, n11'de satılan dandik elm cihazları iş görür mü sence? Yoksa eonon'un kendi sitesinden mi alsam?