MutluTEKİR
Aktif
Yok artık ya, getirin ben size 50 tl ye yapayım.
Ben aşağıdaki linkteki ürünü aldım. Şimdi yeni sürümü çıkmış.
Ben oldukça memnunum.
Kargoda da bir sıkıntı yaşamadım ama montaj olayı biraz sıkıntılıydı.
Kendiniz yapamıyorsanız veya tanıdık bir yer yoksa istanbulda 300-350 TL filan montaj için para istiyorlar.
Eonon D5163Z | Car DVD | Specific Car DVD | Car DVD for New Mazda 3
Yok artık ya, getirin ben size 50 tl ye yapayım.
Rahatlıkla geçiyor. Boşluk var.Mutlu ben de alırsam kendim takarım büyük ihtimalle. Bizim guzularda multimedyanın olduğu yerin arkasından sağ veya sol direklere veya alt eşiklere kablo geçirebiliyor muyuz?
Gümrükte takılma felan olmadı mı acaba?
Mutlu ben de alırsam kendim takarım büyük ihtimalle. Bizim guzularda multimedyanın olduğu yerin arkasından sağ veya sol direklere veya alt eşiklere kablo geçirebiliyor muyuz?
Gümrükte direk takıldı Gittim vergisini ödeyerek aldım. Gümrükte takılmadan geçmesi çok zor.
Usta arkaya kadar kamera için kablo çekti, yan kapı eşiklerinden direkrten arka farın oralardan geçirdi. Bay uğraştı iyide vakit harcadı.
Birde kamerayı doğru açıya uyarlamak için uğraştı.
Ama kamera lazım değil dersen sadece cihazın montajı 10 dakika sürmez.
Anlaşıldı hocam. Gumruğe gitmek bana gelmez. Yurtiçi bakmam gerekecek. Geri görüş takmadan da bu meretin pek anlamı yok
Geri görüş kamerası ve ekranı benim çözüm 20 dolar.
Tuş gereksiz be abi. Geriye takınca direk açılıyor, çok güzel. Ha başka durumlarda da geriyi görmek istiyorum diyorsan paralel olarak buton bağlanabilir. hem geriye takınca çalışır hem de butona basınca istediğinde çalışır.Mutlu senin çozumde aklıma yatıyor. Fakat yaparsam eğer ben geri vitese bağlamaktansa tuşlu birşey düşünürüm herhalde. Aliexpresste 70-80 dolar arası androidli ayna üzerine takılan multimedyalar var. Onları da bir ara araştırmıştım. Suziyi satmaya karar verince bırskmıştım. Tekrar gündemime alacağım.
Tuş gereksiz be abi. Geriye takınca direk açılıyor, çok güzel. Ha başka durumlarda da geriyi görmek istiyorum diyorsan paralel olarak buton bağlanabilir. hem geriye takınca çalışır hem de butona basınca istediğinde çalışır.
Ben ön park sensörü ya da kamera takarsam da buton koymam, geri vitesten gelen elektrik kablosuna zaman rölesi bağlarım. geri vitesten sonra 1 dakika çalışır ön tarafa koyduğum şey.
Merhaba Gümrük için ne kadar ödediniz? Navigasyon da Türkiye haritası varmı?Ben aşağıdaki linkteki ürünü aldım. Şimdi yeni sürümü çıkmış.
Ben oldukça memnunum.
Kargoda da bir sıkıntı yaşamadım ama montaj olayı biraz sıkıntılıydı.
Kendiniz yapamıyorsanız veya tanıdık bir yer yoksa istanbulda 300-350 TL filan montaj için para istiyorlar.
Eonon D5163Z | Car DVD | Specific Car DVD | Car DVD for New Mazda 3
Kendi sitemin reklamını yapayımMerhaba Gümrük için ne kadar ödediniz? Navigasyon da Türkiye haritası varmı?
Arkadaşlar sahibinden de şunları buldum bilen, anlayan arkadaşlar yorum yapabilirler mi? Alınır mı?
NAVİMEX ANDROİD MAZDA 3 NAVİGASYON MULTİMEDYA BT DVD GERİ GÖRÜŞ - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 382002894
MAZDA 3 OLD ANDROID 4.4 HD MULTİMEDYA CİHAZ OGUZ ELEKTRONIK - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 382852892
1. uyar ama 2. ilk kasa için uymaz, dikkat edin. Fiyatlar aşağı yukarı bu civarda zaten. N11 i de kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim Mutlu hocam. N11 de de şunları buldum androidli olarak;
Darwill Android 5.1 Mazda 3 Multimedya Navigasyon - n11.com
Navi̇gold Mazda 3 Androi̇d Eski Kasa - n11.com
Ama bütün bunlar bana nedense hiç güvenilir gelmiyor, ürünlerin tam olarak markaları, model isimleri, 2011 Mazda için kesin uyumlu olup olmadıkları hakkında tatmin edici bilgilere ulaşılamıyor. Keşke Ankara içinde gidip elden alabileceğim hatta ücreti mukabilinde gönül rahatlığı ile taktırabileceğim bir yer olsa. Kafam çok karışık.