Takipteyim
Afr ayarını Ahmet bey yapsın diye İstanbula gelmeyi dahi düşünüyorum üstadım. Zira Afr ayarı bilgi kadar tecrübe de gerektiren hassas bir konu.
Daha önce Ahmet bey'in bizzat kendisinin Afr ayarı yaptığı bir video izlemiştim, o videoda ayar yapılan araçtan kaynaklı olan, diğer araçlardan farklı bir durumun söz konusu olduğu ve bu sebeple daha farklı bir teknik kullanıldığından bahsedilmişti. Tam hatırlamıyorum ama videoda Ahmet bey normal bir şekilde ayar yaparken ufak bir değişkenden bu durumu anlayıp, normalde yapması gereken ayardan çok daha farklı bir şekilde ayar yapmıştı.
Bu hususa değinmemin sebebi aslında tam olarak orada yakalanan ufak ayrıntı. Ahmet bey eğer o ufak ayrıntıyı dikkate almadan tüm araçlara yaptığı şekilde aynı ayarı yapmış olsaydı, yaptığı ayar büyük ihtimalle araca fayda sağlamak yerine zarar verecekti.
İşte bu şekilde titiz çalışan insanları bulmak da zor olduğundan Afr ayarı işine hiç girişmedim. Ama yine de; yaptırsam daha mı iyi olur acaba ? şuan git gide subapları eritiyor muyum acaba? gibi sorular da aklıma gelmiyor değil.