korayoz7
Katılımcı
Yok hocam Batmanda taktircam Antalyada uğraşamıyorum 14 gün izin var onuda arabanın isleriyle ugrasamiycamAntalyada mı taktıracaksınız ?
Yok hocam Batmanda taktircam Antalyada uğraşamıyorum 14 gün izin var onuda arabanın isleriyle ugrasamiycamAntalyada mı taktıracaksınız ?
Sizin sorunuza da yanıt olabilmesi adına bir konu açtım, Bayraktar üstadım linkini paylaşmış, oradan bilgi edinebilirsiniz.Yok hocam Batmanda taktircam Antalyada uğraşamıyorum 14 gün izin var onuda arabanın isleriyle ugrasamiycam
Ustayı uyar / bilgilendir / ağızını yokla hangisini tercih edersenGönlüm el vermesede artık yarın araca lpg taktıriyorum.Kit olarak Atiker grand fiyat konusundada 2200Tl olarak anlaştık.Taktirirken ustaya önerebileceğimiz bişey var mı? Herhalde manifoldu delip öyle yapıyorlar 45 derecelik acıyla delip pistona yakın olması gerekiyor,çalışma ısısı da 30 derece ideal diye okudum taktirdikdan sonra afr ayarı yaptırmayı düşünüyorum.
Bi sıkıntı yaparmı ki abi hortumun eşit olmamasıhayırlısı olsun
grand enjektör sizde görüyorsunuz en kısa mesafeden montaj yapılabilir bir enjektör;
ustamız delikleri güzel ayarlamış ama bence enjektörün avantajını kullanamamış ve eşit değil gibi hortumları.
Abi daha yeni yaptım bakımını aracın 4 ay olmadı bujilerde iridyum 100 küsür binde değişecek demişti cihangir ustaHayırlı olsun ; )
Enjektör kısmı sıkıntılı duruyor.
Hava filtresi
Buji
+150tl ayır köşeye
O zaman 150 tl ayırAbi daha yeni yaptım bakımını aracın 4 ay olmadı bujilerde iridyum 100 küsür binde değişecek demişti cihangir usta
Olayı anlamadim abi tam olarak mazda nin iridyum bujisi orjinal ama sıkıntılı mı oluyo ki önceki aracımda da ömer usta iridyum takmıştı Bi sıkıntısını görmemiştim Tam olarak anlatirmisin abiLpgde iridyumu ters tepen 1 kişi gördüm , belki sende 2.şanlı kişi olabilirsin
Bunu zaman içinde görecez inş öyle olmaz.
Önceki aracında lpg var mıydı?Olayı anlamadim abi tam olarak mazda nin iridyum bujisi orjinal ama sıkıntılı mı oluyo ki önceki aracımda da ömer usta iridyum takmıştı Bi sıkıntısını görmemiştim Tam olarak anlatirmisin abi