Harbiden battuk senin Bose var negzel, Geşgem benim osssaBülent sen bunları bir sıraya koy..para yetmeyecek dostum battuk battuk
Harbiden battuk senin Bose var negzel, Geşgem benim osssaBülent sen bunları bir sıraya koy..para yetmeyecek dostum battuk battuk
Harbiden battuk senin Bose var negzel, Geşgem benim osssa
pahalı 600 tl.... 800 tane ekmek alırsın onun yerine :-\
Sendeki ses güzelliği bende yok sen de duydun, aslında dolgun bir ses mevcut ama yüksek seslerde boğmaya başlıyor, Navitech sıfır ürün, sistemi takanlarda Navitech satıcısı ve bildikleri bir cihaz, Navitech çıkışında sorun olsa söylemezler miydi ya da anlamazlar mıydı acaba? İşinin piri birini bulun bana koca Ankara da Pioner Memet ve CanCan var ve çoğu memnun değil. İstanbul a gitiiğimde sistemi gözden geçirecek sağlam bir yer lazım bana.[member=56]ezmocesteri[/member] senin set iyi fakat ses yok ,bence iyi bir ayar lazım veya navitec in çıkışlarında var sanırım bir problem ?
Tapatalk
Sendeki ses güzelliği bende yok sen de duydun, aslında dolgun bir ses mevcut ama yüksek seslerde boğmaya başlıyor, Navitech sıfır ürün, sistemi takanlarda Navitech satıcısı ve bildikleri bir cihaz, Navitech çıkışında sorun olsa söylemezler miydi ya da anlamazlar mıydı acaba? İşinin piri birini bulun bana koca Ankara da Pioner Memet ve CanCan var ve çoğu memnun değil. İstanbul a gitiiğimde sistemi gözden geçirecek sağlam bir yer lazım bana.
Navitech in ses çıkışı o kadar güzel değil.
En ucuz basit Pioneer teyp daha iyi ses veriyor. Navitech kötünün iyisi
aracında kı sürüş verilerini kaydeder ;DBu 4 binlik karakutu ne iş yapar İsmail
Maşallah formundasın yinearacında kı sürüş verilerini kaydeder ;D
Uyumlu yoktu ki keşke olsaydı, sadece Navitech, Necvox, Cyclone24 bit dac ve altın kaplama devreler, yüksek kalitedeki dahili amfi vs.. Navitech uygun fiyat ama Alpine yada pioneer double din alsaydın farklı olabilirdi durum.
İkinci cümlene hiç katılmıyorum Hakan...
Yıllarını bu sektöre vermiş ve piyasada iyi bir yer edinmiş olan Pioneer ile adını bile navigasyondan alan marka ile yan yana getirilerek "en ucuz basit" gibi nitelemelere maruz kalmasına katılmıyorum...
Ben Pioneer'i kötülemedim ki abi Guzudaki eski teybim olan Pioneer in şuanki Navitech'e göre harika bir sesi vardı. Hee normal düzen (cd-usb çalar) Pioneer mi yoksa Double Navitech mi dersen her daim Navitech derim
İkisi farklı kategoriler, bu yüzden aynı cümle içinde kullanılmasına ve karşılaştırılmasına karşıyım sadece...
fotoğraf eklemek istedim boyut büyük diyor,nasıl eklemem gerekir arkadaşlar ?