ismail-1903
Katılımcı
JBL Audio nasıl kalite olarak
Jbl Gto serisi efsane olmuş. Ama aynı fiyat aralığında Mtx ve Hertz güzel seçenekler.
JBL Audio nasıl kalite olarak
Masraf edecek halim yok şu an ama ses için bir masraf daha yapmam kaçınılmaz görünüyor.Jbl Gto serisi efsane olmuş. Ama aynı fiyat aralığında Mtx ve Hertz güzel seçenekler.
Masraf edecek halim yok şu an ama ses için bir masraf daha yapmam kaçınılmaz görünüyor.
Netten mi buldun, ben bu işi anlamıyorum, bir yer diyor Wat önemli diğeri diyor RMS değeri mi ney kafa çorbaBülent jbl gto 607c ikinci el olarak 80 liraya aldım, biraz araştır uyguna çıkar bir şeyler.
Netten mi buldun, ben bu işi anlamıyorum, bir yer diyor Wat önemli diğeri diyor RMS değeri mi ney kafa çorba
Amfi de woofer da var hepsi var ama istediğim ses yok
Valla bugün ses sistemi işiyle uğraşan bir mekâna gittim, önler iyi arkalar zayıf dedi, sana JBL Audio 120 rms yi takarsak farkı hissedersin dedi, dedim tamamen duygusalO zaman al benim hoparlörlerden iki çift amfiyle felan uğraşma derim , buluşmaya geleceksen sesi dinletirim sana ️ memnun kalırsan alırsın aynısından
Tapatalk
Valla bugün ses sistemi işiyle uğraşan bir mekâna gittim, önler iyi arkalar zayıf dedi, sana JBL Audio 120 rms yi takarsak farkı hissedersin dedi, dedim tamamen duygusal
pahalı 600 tl.... 800 tane ekmek alırsın onun yerine :-\İki ön iki arka işçilik dahil 600 civarı olur diyor
Hatta 1000 tanepahalı 600 tl.... 800 tane ekmek alırsın onun yerine :-\
bizim arabaların on hoporlerlerın çapı, 5 çarpı 7 mi?Hatta 1000 tane
Evet galibabizim arabaların on hoporlerlerın çapı, 5 çarpı 7 mi?
Şu an kapılarda olan ikisi clarion, ikisi cadence zaten, 280w galiba ikisi, diğer ikisi de 350 w ama hangisi kaç rms bilmiyorum, önler eh işte ama arkalar kötü nisbeten. Sesi yükseltince bas cızırtısı boğuyor zevki mahvediyor, oysaki ben sadece yüksek ses olsa bile temiz insan sesi ve enstrüman sesi istiyorum, bir sokak ötede duyulan gümbürtü değil.Bülent ne kadar ekmek o kadar köfte. Bang& olufsen , pioneer reference serilerine bak birde. 5x7 benim önler sizin mazdalarda öyle olabilir. Cadence ve clarion uygun fiyatlı sesine göre. Alpine sps bulursanız daha güzel tabi.