Güven
Katılımcı
İki takım sipariş verin ama, ben de ikinci takımın siparişini verdim yarın geliyor
Hanım kırkusundan bir önleri değiştireyim artık 1-2 ay sonrada arkaya yatırım yaparım
İki takım sipariş verin ama, ben de ikinci takımın siparişini verdim yarın geliyor
Merhaba arkadaşlar.
Sağ kapı hoparlöründen boğuk ses geliyor sanırım patlak.
hoparlörü hangi model tavsiye edersiniz nereden alabilirim
yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı ramazanlar
Bu işlerden anlıyorsan eğer forumda paylaşılan bilgiler ışığında hoparlörü piyasadan alabilirsin, fakat illaki orijinal olsun diyorsan Murat'ın dediği gibi çıkmacılara danışman gerekiyor ki, tavsiye etmiyorum. Neticede kullanılmış hoparlör gelecek ve ne kadar dayanacağı muamma olacak...Merhaba arkadaşlar.
Sağ kapı hoparlöründen boğuk ses geliyor sanırım patlak.
hoparlörü hangi model tavsiye edersiniz nereden alabilirim
yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı ramazanlar
@MutluTEKİRR hoparlörün etrafını, siyah silikonla doldurabilirsiniz kesince çıkıyor nasıl olsa
Kasnaksız nasıl oturdu yerine, kapı sacına değmiyor mu? Hoparlörün derinliği kaç cm.?
Bunları direk kablolari bağladınız mi hocam yoksa ekstra anfi vs gerekli mi? Ses farkı çok mu var mazdanin kendi hoparlörü cidden boğuk ve net değil bende değiştirmeyi düşünüyorum.
Sony XS-FB6930 , 6 x 9 3-yollu 450W Oto Hoparlörü Fiyatı
72 mm imiş. Arasına yalıtım malzemesi de koydum. Onun da etkisi vardır. Orjinal yuva üstüne zaten büyük geldiği için tam oturmuyor.
Sağ hoparlörden teypi kapatsam dahi bir hışırtı sesi geliyor ve rahatsız ediyor. Bu neden kaynaklanabilir acaba. Sürücü tarafındaki hoparlörden hışırtı duyamadım
Sanmıyorum murat abi. Bass sesi güzel çıkıyor araçta. Oğuzhan hoparlörün metal bir yeri saca değiyordur dedi bu da bana daha mantıklı geldi.
Bu arada yalıtımın ses kalitesine etkisi mükemmel oldu. Daha kısık seste daha iyi bir şekilde duyuluyor sesler. Basslar çok daha iyileşti.
evet artıyor.Sadece hoparlörle ses kalitesi belirgin artıyor mu?
Çünkü teybin çıkışları zayıf gibi.
Pioneer 1500ub, değil pioneer hoparlör; sunny hoparlörlerle bile, aracın içini çok iyi dolduruyordu.