Mazdada bosch taktırmıştım. Onda da bir ay (1500-2000km) sonra kesildi ses.Ses kesilmiş ama baya bi km yaptı araç ses öyle kesildi.
Disk balata uyumu sanırım , uymasada zam içinde körle yatıp kalkmak oluyor galibaMazdada bosch taktırmıştım. Onda da bir ay (1500-2000km) sonra kesildi ses.
Aracım 99 model 626. Mga marka balatayı yaklaşık 9 aydır arka frenlerimde kullanıyorum. Daha önce ön frenleri disk balata olarak (diskler Trw, balataları hatırlamıyorum) Adem ustada değiştirmiştim. Ve ses yapmaya başladığı için frensiz araç kullanmayı öğretti sagolsunlar.Ben de kale taktirmistim. 10 000 km oldu bir sıkıntı yok. Bir de mga diye marka var. Bunun hakkinda yorum alabilir miyim. Kyllanan var mi.
Balata konusunda tecrübem yok fakat yerinde olsaydım, Ferodo tercih ederdim. Sebebi de; daha bilindik marka olması.Bugün bende araçın yağ ve filitrelerini değiştirmek için gittim. Ön balataların bitmiş olduğunu farkettik. İki farklı kişiye sordum biri Feredo dedi diğeri icer dedi. Hatta icer satan firma Feredo da güzel icer ile yakın ama icer daha sessiz ve daha iyi dedi. Kararsız kaldım.
Feredo:140 TL
İcer: 150 TL
Servis Orjinal ürün: 499 TL + KDV (Marka vermedi burası yetkili servis orjinal ürün olur kutudan ne çıkarsa o takılır diyor)
Orjinal ürünler için gittigidiyor üzerinden ilan açıp taksitle alabilirsiniz.Son güncel fiyatlar orjinal ön balata 735 arka balata 214 disk 960 tl ve benim kanaatim balataları orjinal alacaksın fiyat olarak en iyi ürünün iki katı ama ona gorede iki katı ömrü ve frenleme kabiliyeti oluyor şuan icer kullanıyorum ama bir daha ki sefere orjinal alacağım bir tek sorun ürünlere taksit imkanı yok birde o olsa kafamız daha rahat olacak
Mesajının taşındığı bu Konuyu incelemekte fayda var.Arkadaşlar aracimiza hangi marka fren ve arka disk aldiniz ve guvenilir bir site varmi çakma urunler vermeyecek brembo alacaksam brembo orjinal urun gondericek guvenilir site tavsiyeside verirseniz sevinirim
Arkadaşlar aracimiza hangi marka fren ve arka disk aldiniz ve guvenilir bir site varmi çakma urunler vermeyecek brembo alacaksam brembo orjinal urun gondericek guvenilir site tavsiyeside verirseniz sevinirim
Nerden alabilirim ferodo bayisinin linki varmi mazdaparca com baktim ama orjinalmi gonderiyor bilemedimFerodo bayisinden disk-balata takımını gönül rahatlığıyla ferodo marka alabilirsiniz.
Nerden alabilirim ferodo bayisinin linki varmi mazdaparca com baktim ama orjinalmi gonderiyor bilemedim
Abi baktım oradan ama online olarak vermiyor adres veriyor verdikleri adreslere baktim siteleri yok. Ayak musterisi var gidip almakta bana ters uzakFerodo web sitesinden bayi bulabilirsiniz.
Abi baktım oradan ama online olarak vermiyor adres veriyor verdikleri adreslere baktim siteleri yok. Ayak musterisi var gidip almakta bana ters uzak
O zaman siteden araca özel kodlarınızı alıp, internetten sipariş verebilirsiniz. Çakma ferodo hiç duymadım bu zamana kadar