Murat Yılmaz
Seçkin Üye
Ferodo markasıyla ilgili tecrübeleriniz ne durumda ön arka balata 225 liraya geliyor, alınır mı?
Kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım.
Ferodo markasıyla ilgili tecrübeleriniz ne durumda ön arka balata 225 liraya geliyor, alınır mı?
geri dönüşüme versen almazlar bunu , paraya kıyın orjin takın , fren mesafesinde 1mm önemi var , takdir sizin
Resmen çöp...
Güle güle kullanın, daha yumuşak olduğundan toz daha çok oluyor sanırım, tavsiyenize de kesinlikle katılıyorum. Fiyatlar ne durumdaydı?Ben balata değişimi yaklaştığında Ate ile Ferodo arasında kalmıştım.
Aracın orjinal balataları olan Ate bana biraz sert geliyordu, değişim zamanı da gelince ön-arka balataları Ferodo ile değiştim.
1 ay kadar oldu gayet memnunum. Frenleme performansı gayet güzel ve şimdiye kadar hiç ses yapmadı.
Sadece balata tozu bir miktar arttı.
Bu arada balata değiştirecek olan arkadaşlar balata değişiminden sonra mutlaka fren rodajını yapsınlar, youtube'de bu hususta videolar mevcut.
Balata ile diskin birbirine alışması ve balata değiştikten sonra ilk zamanlardaki düşük frenleme performansının iyileştirilmesi açısından son derece faydalı.
Teşekkür ederim üstadımGüle güle kullanın, daha yumuşak olduğundan toz daha çok oluyor sanırım, tavsiyenize de kesinlikle katılıyorum. Fiyatlar ne durumdaydı?
Güncel üretici akebono
Made in usa (japon)
Bu kısmı tam anlayamadım fırma abd menşeili üretim japon yada tam tersi gibi bişey.
Sanırım: Japonya,Amerikada ve Fransa da üretim yapan ve daha birçok ülkede satış offisi olan Japon şirketi.Güncel üretici akebono
Made in usa (japon)
Bu kısmı tam anlayamadım fırma abd menşeili üretim japon yada tam tersi gibi bişey.
BK kasa aracaımın kale marka arka balata aldım haftaya taktırıp yorumlarımı sunarım sizlere.
Katılıyorum.İmkan varsa iade et veya değiştir
Çok çok kötü bi balata.BK kasa aracaımın kale marka arka balata aldım haftaya taktırıp yorumlarımı sunarım sizlere.
Tam da, @mustafayk için üretilmiş o zaman...Çok çok kötü bi balata.
Bkda takan gördüm korna yerine fren basıyor acayip ses yapıyor.
Keşke ate , trw vs alsaydınız
Trw (tırıvırı) aldıTam da, @mustafayk için üretilmiş o zaman...
Servisten sonra 10km kullandım en ufak bir ses olmadı. Daha sonradan olma ihtimali varmı?Çok çok kötü bi balata.
Arkadaşlar merhaba. Bugün disklerim torna oldu ve kale marka arka balatalar takıldı. Arabayı teslim aldığımdan bu yana en ufak ses yapmadı. Tavsiye edebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Servisten sonra 10km kullandım en ufak bir ses olmadı. Daha sonradan olma ihtimali varmı?
Bugun sanayide denk geldim kale marka balata
Dandiğimde dandiğim diye bağırıyordu
Ekli dosyayı görüntüle 42748Ekli dosyayı görüntüle 42749Ekli dosyayı görüntüle 42750Ekli dosyayı görüntüle 42751Ekli dosyayı görüntüle 42752
Bunuda düzeltiyorumÇok çok kötü bi balata.