Fren sistemini yapan Ate iken, Mazda Ford-Volvo platformundan ayrıldığı için başka bir firmaya (ki sitesini incelediğim kadarıyla bisiklet ve motor için fren yapan bir firma) sadece balatasını ürettirdiği balatasını ben şahsen almam
Dönemin en iyi frenleme performansı ile üretilmiş sisteme sırf Mazda başka firmayla anlaştı diye hele de fren balatasını sokmam.
Sistemde değişiklik yapacaksam disk ve balata ile birlikte olacak şekilde, brembo, ebc, ate gibi ana işi fren sistemleri olan firmanın parçasını; mevcut sistemi daha iyiye çevirmeye yönelik değişim yaparım.
Herkesin görüşü farklı olabilir tabi. Bu benim düşüncem.
Ama piyasada galfer Mazda, Focus balatası olarak üretilip sürülmemiş. (Ya da ben bulamadım.) Sadece Mazda kendine yaptırmış gibi görünüyor. (Focus diyip duruyorsun diyenler de olabilir ama BL olarak alt takımımız Focus, yapacak bir şey yok.)
Bu aklıma şu olayı getirdi; aynı motoru kullanan Ford Fusion ve Peugeot daki debriyaj balatalarında Peugeot da orjinali Valeo olarak satılıyordu. Valeo olsun madem oda aynı motoru kullanan Peugeot orjinali dedik, bizim şirkette 40k km dayanabildi. Sonraki değişimde luk almıştık, 70 k km kullanılıp o balata ile satıldı araç. Ben o günden beri firmanın etiketine değil, hangisinin daha verimli olduğuna ve var ise bir sistem, o sistemi üretenin parçasını alıyorum.
Ate android uygulamasını indirip, şasenizi girerseniz aracınız için ürettiği parçalara ve kodlarına ulaşabilirsiniz. (Fren hortumu, kaliperi, diski vs)
Servisten orjinal parça olarak da alabilirsiniz ama bu fren tedarikçisinde yapılan bu uygulama benim aklıma yatmadı. (Zaten servis dışında galfer markalı olarak tedarik edilebilir görünmüyor.)