kemal1963
Katılımcı
Ferodo ses yapıyor mu?
ferodo çok iyi bir markadır. fakat cx-5'in ön orijinal balataları ferodo ve çok ses yapıyor. iyice araştırıp alın derim. ATE iyi bir markadır
Ferodo ses yapıyor mu?
Mondeo da trw ve ferodo ses yapmadı. Muhtemel disk ve balata uyumlu olduğu için böyle bir netice verdi.Ferodo ses yapıyor mu?
On arka fren balatasi icin fiyat nedir?Kaliteli disk ve balata isteyenler için aşağıdaki linki incelemenizi öneririm. Gevent kaplı disk ile seneler sonra bile paslanma olmuyor. Ayrıca Kavo'nun mallarını tedarik ettiği Kashiyama disk ve balataları Japon ve Kore araçlarına oem ürün sunmaktadır.
On arka fren balatasi icin fiyat nedir?
Fiyat farkına göre değişen şey balata ömrü ise iyi denilebilir.
Paslanmaması içinse bu fiyat farkı değmez bana göre. Araca binip iki sokak gittiğinde disklerde pas mas kalmıyor.
makbule geçer
Peki Mutlu diskin balata ile temas etmeyen yerlerinin paslanmaması ne gibi bir avantaj sunuyor?Disk üstündeki pastan bahseden kim? Diskin balata ile temasta olmayan tüm yerleri...
Peki Mutlu diskin balata ile temas etmeyen yerlerinin paslanmaması ne gibi bir avantaj sunuyor?
Şöylede sorulabilir paslananlar ne gibi sıkıntı yaratıyor?
Ben merak ettiğim için sordum abi bizde ona göre önlemimizi alırız.İlk aklıma bu soru geldi benimde... Hatta paslı olan bir sistemde ne gibi sorunlar oluşmuş, oluşabilir diye düşündüm ama konu uzamasın demiştim kendi kendime.
Mantıklı. Pasın frenlere olumsuz bir yanı var mı diye merak ettim esasen sonuçta fren hayati önem taşıyor. Sadece görüntü bozukluğu ise sıkıntı yok.Bir sıkıntısı yok. Paslanmayan araç görmek imkansız zaten. Tek olay görünüş, iç rahatlığı. Türkiye'deki fiyatlarla karşılaştırınca bana makul geldi fiyat. Türkiye'den alıp sahte mi değil mi kuşkusu yaşayacağıma oem ürün üreten Japon firmanın ürününü alırım daha iyi dedim.
Merhaba arkadaşlar benimde balata değişim zamanı geldi, Bosh bana mantıklı geliyor, fiyat ATE'ye göre iyi ama kafam karışık ne yapsam acaba?