ibrasoft
Aktif
Bu kadar da abartılacak bi olay değil ya. Altı üstü antifiriz. Araçlarda kullanılan alaşımlar da belli. Araçta kullanılan alaşım çeşidine göre zaten üretici şunu içeren antifiriz kullanmayın, bunu içeren antifiriz kullanmayın diye uyarı yazıyor. Castrol, motul, total, liquimoly gibi üretici onayları olan markalarda da araç model/motor tipi seçince firma tarafından onaylanan antifirizimiz budur diyor. Türüne göre de 2-3-5 yıl değişim periyodu veriyor, verilen süreden 6 ay önce değişin bakmayın arkanıza. İstediği kadar 10 yıl desin bazı markalar, devirdaim ve triger 5.yıldan sonra başlıyor zaten dökülmeye.
Benim motorum özel bana FL kullanın, ben bunu öneriyorum. Zannedersin teknolojik olarak 5.elementi üretildi ve bunla motor yapıldı. Motorun bloğa bakıyorsun her yeri fomoco, peugeot, citroen logosu. O antifirizin içinde yüzen devirdaimi peugeot logosuyla aldım taktım.
Benim motorum özel bana FL kullanın, ben bunu öneriyorum. Zannedersin teknolojik olarak 5.elementi üretildi ve bunla motor yapıldı. Motorun bloğa bakıyorsun her yeri fomoco, peugeot, citroen logosu. O antifirizin içinde yüzen devirdaimi peugeot logosuyla aldım taktım.