Olsaydım yardımına gelirdim salla antifrizi@isa83 kop gel bi boy ölçünü alim
Olsaydım yardımına gelirdim salla antifrizi@isa83 kop gel bi boy ölçünü alim
Güzel bilgiler KadoKonumuz FL22 (soğutma suyu , radyatör suyu )
Bazı araçların silindir kapağında ve/veya devirdaim pompası gövdesinde delinme ya da mekanik
conta aşınması görülebilir.
İncelememiz sonucunda, incelenen araçlarda kullanılan soğutma suyunun yüksek seviyede
borat ve/veya silikat yoğunluğu içerdiği ortaya çıkmıştır.
Bu tür soğutma suyu daha ucuz olduğundan pazarda popülerdir, ancak alüminyum parçalarda
hasara yol açar ve kesinlikle yasaklanması gerekir.
Ayrıca, seyrelti suyu olarak az kireçli yumuşak su kullanılmalıdır. Yer altı suyu kullanmayın.
Lütfen mazdalarınızda borat ya da silikat içeren hiçbir soğutma suyunu
kullanmayın.
Bu tür soğutma suyunun kullanımından ortaya çıkan hiçbir problemde mazdalarınız garanti yardımı
kapsamına alınamaz.
Ekli dosyayı görüntüle 41712Ekli dosyayı görüntüle 41713
castrol sf aldim 56tl idi kuponla 45tl ye geldi.
uretim tarihi 09.2016
Mazda Fl22 Premium Gold Antifriz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mazda Fl22 Premium Gold Antifriz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
BL dizel için 5 litre yeterli oluyor mu?
5 litre FL22'yi nasıl 6,5 litre yapabilirim acaba.
İyi ve bilindik markaların hepsi olur, çok ekstrem bir şey değil antifriz olayı... Mevcut antifrizi ölçtürün değeri uygunsa değişime gerek bile olmaz.Konuyu hortlatayım.Bizim araçlara hangi renk antifriz oluyor. benimkinde yeşil mevcut şuan. Bunun doğrusu nedir?
Konuyu hortlatayım.Bizim araçlara hangi renk antifriz oluyor. benimkinde yeşil mevcut şuan. Bunun doğrusu nedir?
Benim bildiğim Mazda orijinalde yeşil renk kullanıyor. En azından servisler yeşil koyuyor.Konuyu hortlatayım.Bizim araçlara hangi renk antifriz oluyor. benimkinde yeşil mevcut şuan. Bunun doğrusu nedir?
Kaçak varsa belli olması için renklendiriliyor antifrizler. Çok terleten bir iş yaptığımızda tişörtümüzde tuzlu bölgeler olur ya, antifriz kaçağı olan yerde aynı tuzlu görüntü antifriz renginde oluyor ve kullanıcının renk sayesinde orada su kaçağı olduğunu anlamasını sağlıyor. Antifriz seçiminde renk bir kriter değil. Önemli olan uygun içerik. Fl22 yi sırf değişiklik için pembe ya da mavi de ürettirebilir Mazda. Bize en uygun antifriz motulda pembe, totalde turuncu yeşil arası gidip geliyor.Benim bildiğim Mazda orijinalde yeşil renk kullanıyor. En azından servisler yeşil koyuyor.
Fl22 için bi döküman paylaşmıştım ona bakmanızda fayda var.Mazda 2 1.5 ZY motor için kitapçıkta üstüne basa basa FL22 kullanın yazdıkları için size de danışmak istedim.
RX8 için hayati diye gördüm, okudum ama 2 için de o kadar önemli midir?
Aracımın evveliyatına çok güvenmediğimden, komple soğutma sıvısı değiştirme niyetim var ama FL22 konusunda takıldım...
Tamamdır teşekkürlerFl22 için bi döküman paylaşmıştım ona bakmanızda fayda var.
İlave olarak daha uzun ömürlü olduğu ve öneride bu yönde olduğu için fl22 kullanın.
Genleşme kabı ve kapağına dikkat edin.
Fl22 için özelden iletişime geçebilirsiniz.