Benzeri başımıza geldi: Araç Clio Symbol. Yoğun bir soruştuma-araştırma-müfettiş trafiği sonrası kendimize ödül verelim dedik. Kebap yapalım yiyelim, antepli memur bir abi yapacak: sabahtan gitti, beğendiği yerden malzemeleri aldı, öğlene kadar harcı yaptı bitirdi. Akşamdan da hava soğuk diye bagaja koydu. Ertesi gün piknik alanına geldik, mangalı hazırladık, antepli abi geldi "hele gelin bagajdan malzemeleri indirelim" dedi. Bagaj açılmıyor, dikkatlice bakınca kilidin orada hafiften bir girinti var.. Bu yoktu gece vurmuşlar dedi, malzemeler içerde, koltuğu yatıralım dedim, atıldım artis gibi arka kapıya, koltuğu indirdim ve sonuç: Kocaman tüp. Elim anca giriyor ama poşetleri tutup çıkartamıyorum. Kilidi zorladık tüpü kastırdık olmadı. Sanayiye gittik, orada güm pat çat. Bagaj kilidini kırdılar, yenisini taktırdık geldik. O darbe yeri kilidi harbi kilitlemiş. Kebaba elimiz değiyor ağzımız değmiyor... : ) Ama gün sonunda nefes alacak yerimiz yoktu bu kadar güzel yapacağını tahmin etmiyorduk, her şeyi unutturdu bize...Eline sağlık Ali abim...