Proje torpidoda zaman bulursam hafta içi bulamazsam hafta sonu
Niye olmasın abi.Olacak mı
Niye olmasın abi.
Abi aşırı basit ya. Kadir yapar.Bu kablolu işler hiç aklıma yatmıyor Mutlu ama çalışırsa çok orijinal bir şey olacak
Ledine bakacam abi şirketde biraz mıncıkladım zaman bulursam bgaj kilidine bakmam lazım vsOlacak mı
Tuşu mu ledli? Öyleyse ben de isterim Bagaj kapağı sticker ı da olur. Bulamadım hiç.Ledine bakacam abi şirketde biraz mıncıkladım zaman bulursam bgaj kilidine bakmam lazım vs
Tuşu mu ledli? Öyleyse ben de isterim Bagaj kapağı sticker ı da olur. Bulamadım hiç.
Tuş ledli hem de audi için üretilmiş bir ürün hem ledli, aynı zamanda bagaj kapağı resimli
Audi A6L araba Elektrikli Bagaj Trunk Yayın Anahtarı
Car Electric Tailgate Trunk Release Switch for Audi A6L-in Switches from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com | Alibaba Group
Anlamak için bi multimetre lazım. Ben riske atmayıp butonun giriş ve çıkışındaki 2 kabloyu getirdim öne.Hadi biraz kafa yoralım.
Butonda 3 tane kablo var
Kırmızı ledin + ucu
Beyaz ledin - ucu ve aynı zamanda kontak ucu yanı - ve kontak ortak uc
Siyah kontak ucu
Şimdi bagajı içerden açmak için sadece bi açık kontak yeterli yani
Siyahla beyazı kullanıcaz ama ledide kullanalım şekil olsun ledin artısını parka bağlanabilir ama bu sefer bagajın eksiler karışmış oluyor.
Temele bakarsak kaynak tek yani akü ama işin içine bcm giriyor ve sanırım bagaj bcm tarafından açılıyor buda ledi baglamak bcmnin hem + ve - nin kesmesi ledi çalışmamasına veya - nin bcm ye geri gitmesi bcm'yi riske atmak.
Tbi bagajın eksi tetikmi artı tetikmi gödererek açıyor buda çok önemli.
Neyse yarın sabah bakacaz artık.
Siyah ve beyaz uclarda aynı şeye yarıyor ama ledi kullanmak istiyorum.Anlamak için bi multimetre lazım. Ben riske atmayıp butonun giriş ve çıkışındaki 2 kabloyu getirdim öne.
Siyah ve beyaz uclarda aynı şeye yarıyor ama ledi kullanmak istiyorum.
Buton ledliHangi led?
Buton ledli
Burası sıkıntı olan yer zatenButonun led kablolarını da, torpido içindeki ışığın kablolarına paralel bağla. Işıkları açtığında yanar.
Burası sıkıntı olan yer zaten
Kırmızı +
Beyaz -
Bağladın led yandı
Ama geriye 1 kablo kalıyor
Butona basınca o kablodanda eksi (-) geliyor
Eksi geliyorsaki inşallah eskidir o zaman sıkıntı olmaaz diye düşünüyorum.O zaman beyazı bağlama. Sadece artıyı torpidodaki ışığın artısına bağla. Eksiyi bagajdan gelen kablolardan biri sağlar o zaman.