crazy_mzdcı
Sessiz
herkeze merhaba..mazda 3 - 1.nesil - otm. - 170000 lerde araç arıyorum..yardım ederseniz sevinirim
lpg ne zaman takılmış???amin abi..Mazda 3 1.6 Dynamic 2005 Model 36.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 526538996..bunu takip ediyorum arkadaşın cenazesi varmış 1 haftadır dönecek..lpg ne zaman takıldı siz kaç km de aldınız gibi sorulara ben size dönerim irtibatı koparmayalım dedi kaldı rahatsız etmek istemiyorum şimdi ..2. sahibiymiş boya kesin yok dedi..subaplardan korkuyorum hevesimizi kursağımızda bırakmasın
birde ederi nedir sizce..ilanı veren arkadaşta görüyorsa ustaların dediğinden fazlasını vermem
Sorun sıkıntı yoksa 35 verilir. Yarımca sanayi sitesinde Gülünce Otomotiv var oraya gösterebilirsin...
Mazda 6 fiyatına... Hayatta vermem o parayı.
Temiz bk için ortalama piyasa bu civarda abi. Mazda 6 lar ile kafa kafaya piyasa değerleri var bk ların.
eyvallah Veli abi teşekkür ederim.. maşallah her yere yetişiyorsun ALLAH razı olsun..sana da teşekkür ederim Real kardeşim ama düzgün otm. 6 yok ..ama pazarlık yaparken yanımda olman da fayda var
Konuya gelsin konuşalım ama gücümün yettiği m6 ların km si yüksek.. O yüzden M3 bakıyorum daha spor duruyor bence
Yakıt durumu da kafa kafaya
bi kaç güne arabaya bakacam 3. Sahibiymiş LPG takılalı baya oldu diyor subap hiç değişmemiş(en az40k kullanacağım için bana patlayacak) bakımları yapılmış ama tam zaman vermiyor 2 yıldır ondaymış .. 35 e alırsam kazık yerim subap işini nasıl düşecez fiyattanSorun sıkıntı yoksa 35 verilir. Yarımca sanayi sitesinde Gülünce Otomotiv var oraya gösterebilirsin...
bi kaç güne arabaya bakacam 3. Sahibiymiş LPG takılalı baya oldu diyor subap hiç değişmemiş(en az40k kullanacağım için bana patlayacak) bakımları yapılmış ama tam zaman vermiyor 2 yıldır ondaymış .. 35 e alırsam kazık yerim subap işini nasıl düşecez fiyattan